Godnatt'

Postat den: 2013-02-28 @ 21:51:15 | | Kommentarer (0)

Nu ska jag sova, musik på låg volym, och bara somna typ. Imorgon ska de bli så rolig dag, + i kanten är att jag hittat min skåps nyckel, nu ska jag bara hitta Martins innan han seriöst dödar mig! Haah!
Ska ta Och svara på smset som rullade in, wiiee, sen sova, puss!

"Think you left me broken down, think that I come running back, baby you don't know me, cause you dead wrong"


orginal - photoshop

Postat den: 2013-02-28 @ 20:21:27 | Allmänt | Kommentarer (1)

Satt och redigerade två bilder... 

Skillnaderna: 
Hudfärgen
Hårfärgen
Munnen
Kroppen (smalare mage) 
Sick hur mke man kan fixa på sig själv..

Orginal: 


Redigerad: 

hahaha inte så bra gjort, men de är livet ^^



I had i dream -I was king -woke up - still king.

Postat den: 2013-02-28 @ 19:29:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

städat rummet duktig lina.. Så när jag kommer hem imorgon är de dammsugat osv.. jaja.. skönt med ett fint rum!! 
Längtar så mke tills imorgon, ska be pappa sätta in 850 kr på kortet... vill köpa ett par mjukis på intersport för jag har inga mjukis- kaozzz, och dom kostar 450, får 400 kr i månadspeng får alltså inte mitt barnbidrag, alltså ska mina päron köpa nödvändiga kläder och de är mjukis, så pappa har nog inget val egentligen.. hahaha.. love you daddi. 
Ska även se om jag kan köpa en billig enkel kort svart mössa.. för många sa att jag passade i en sån... så ska gå in och kika på ex. JC, får inte kosta för mke bara.. ;) 
Sen pizza med söta Clara och sen träning, wiiieee.. kanske fiket där emellan ifall vi har lust.. jag venne.... vi har egentligen bara planerat cactus hahahaha. 

Men men, lyssnar musik, smsar osv, livet rullar , skolan rullar, träningarna rullar.. och bloggen rullar - soft. kan de bli bättre? Don´t think so. 


Inväntar ett långt privat men förväntansfullt samtal klockan 8.. watch out, nu ska lina ha förhör...with a special friend..;) 

tränat.

Postat den: 2013-02-28 @ 18:18:55 | | Kommentarer (0)

Idag med klassen gymmade vi, var as kul. typ lekte mest med dom stora "studs" bollarna och körde tävling mot kompisarna, pratade och skrattade. Sen direkt efter skolan gick jag till handskeryd skolan med halva innebandy laget om inte mer. Tränade innebandy, de va kul! men hade knappt någon ork att springa idag, DOCK sattes vinnarskallen på när vi körde idioten och såklart var jag tvungen att vinna/ komma först även om de inte var tävling, så jag sprang nästan Max hela vägen.. ökade lite extra i slutet och kom först.. Hahaha vinnarskallen var på toppnivå idag!
Nu har jag ätit 2 paket nudlar och sitter och käkar macka, super gott!

Vi hörs sen!


Enighma..

Postat den: 2013-02-28 @ 08:59:44 | | Kommentarer (0)

Innan jag provred boss prova jag en ponny vid namn enighma. Hon var verkligen en super fin D-ponny. henne tänkte vi köpa först, men gick ej igenom besiktningen. jag var verkligen ledsen då, för även vi (som jag och boss) klicka. Så fin var hon, startat 1.10 och startklar 1.20. Tyvärr va hon ju inte de just då märktes de ju eftersom hon ek gick igenom. Men hoppas verkligen att hon har det bra med sin nya ägare, för att hon blev ju även en liten del av mig. Det var nästan att hon blev min alldeles egna ponny. men så blev de inte. Och istället så har jag fina ponnyn boss i stallet. Boss och jag klicka från första gången i stallet. Jag menar jag bara red skritt, trav och gallop. Sen kändes de prima fint! Och han blev min!
Men somsagt, enighma var en ponny som jag verkligen gillade. här får ni två bilder från provridningen'


Visste ni att..

Postat den: 2013-02-28 @ 08:25:45 | | Kommentarer (0)

På söndag ska jag rida Fantasi. Sara ljung kommer över till ridhuset med sin nya fina ponny och hoppar. Så jag lånar fantasi och hoppar med henne. ska bli så kul! Jag är faktiskt redigt taggad. även att jag Inte får.. Så borde 1 gång inte skada, då kanske jag bara blir mer sugen om de är super kul på söndag.. Eller vad vet jag.. så på söndag ska jag hoppa fantasi i ridhuset med Sara ljung och hennes ponny gio Elly!


Godmorgon

Postat den: 2013-02-28 @ 07:38:00 | | Kommentarer (0)

Sitter i bussen påväg till skolan. Nu har min skinnjacka invigits.. från och med nu har jag den..wiee, welcome back baby.
skolan börjar kvart över 10 idag. Jaja, somnade med mobilen i sängen och musiken på.. Hahaha upss.. så den hade inget batteri när jag vaknade.. Laddade den till 57 % idag på morgonen.. vi får se hur länge de räcker..


Godnatt,

Postat den: 2013-02-27 @ 22:05:35 | | Kommentarer (0)

Nu lägger jag mig i sängen. glad. Det blev ingen deppig glad, musiken snurrades om till tagg musik och tankarna snurrades om till positivt.
jag går nu och lägger mig.
sätter på låg musik, blundar, kopplar bort alla tankar, smärtan i ryggen och rumpan (eftersom jag ska lyckas ramla i trappen) och smärtan i bena. bara vilar.
IMorgon vaknar jag upp, starkare än idag, äldre än idag, men aldrig yngre än idag. Vad i helvete babblar jag om?

Hahah godnatt!


idag är en sån dag

Postat den: 2013-02-27 @ 20:22:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag är en sån där dag då jag är trött i huvudet och kroppen, en sån där dag då jag sätter på musik på högsta volym, funderar, tänker, samlar känslor och låter de komma ut. En sån dag som egentligen behövs trots att den bara är jobbig och smärtsam, sån dag då alla minnena samlas men att jag inte vill de. Då allting svier lite extra, då allting blir snäppet värre än det egentligen är. 
Men egentligen.. vet jag att imorgon kommer jag vakna upp, lika sprallig som vanligt, lika glad som vanligt, och tro att allting är perfekt. Kanske är det de. Kanske har jag under en lång tid gömt mig bakom en fasad.. som nu inte längre behöver vara där.. Men jag stör mig på att efter alla dessa "sån här dagar" så vaknar jag upp, gladare än någonsin.. men egentligen vill jag ha en till liten "depp" dag, för att det är skönt, man är inte hela tiden glad, och de är skönt att någon dag känna att man är människa och att livet har sina ups and downs.. elleeeer så är jag bara rädd att allting är för bra och de snart ska vända neråt, då är de bättre att ha sina dagar titt som tätt.. tycker jag.. 

Så idag.. ska jag ligga kvar i sängen, försöka tänka positivt även om de kanske inte går för är man trött i hvudet vänds allting till något negativt.. även att jag inte har några problem.. haha gah vad rörigt inlägg. men jag tror ni fattar the point..^^ 



Allting går upp för mig ner solen går ner.. träffade en  tjej idag i skidbacken, som berättad lite om sig själv, och wow, de kändes, tyckte synd om henne, själv varit i hennes sist. OJ serri.. vi blundar för varandra, så snälla alla er där UTE, va snälla mot varandra, behandla varandra med respekt. Jag är glad för att jag pratade med denna tjej idag, för att jag lät henne åka med mig(inte för att hon inte skulle få de, men ni fattar).. det är jag stolt över. Alla kämpar. på sitt egna sätt. 

Just put à sherry on top.

Postat den: 2013-02-27 @ 18:33:00 | | Kommentarer (0)

sitter med ipaden framför mig, nudlar och en chokladmilkshake. njuter av livet just nu. Skidorna idag var så roligt. Har nog aldrig träffat så många nya vänner/personer på en och samma dag, lärde känna jätte många och alla bar så trevliga! Alltid kul att umgås/ åka med folk som är snälla, roliga och helt enkelt chill. jag åkte mest med Annie och Ebba och deras kompisar pga. jag nästan aldrig träffar dom.. de blir aldrig av.. så andra kompisar från skolan kanske är rätt lack nu, ledsen för det, men försökte även leta efter er.. Får bara hoppas på att ni har haft de trevligt utan mig.
Efter att jag Annie, Ebba och deras kompisar åkt ett tag tyckte jag de var dags att leta upp mina andra kompisar, men de var helt försvunna, så hittade dom aldrig, åkte emellan de med massa andra Goa personer som fanns i backen, Jennifer, Ebba, Viktor ex åkte jag mycket med! Även många från À. Och några från en annan klass som jag inte vet vilken haha.. de var riktigt kul, men hittade aldrig tbx till alla andra vännerna.. Tråkigt, men försökte leta!

nu ska jag käka på nudlar och dricka milkshake, puss.


påväg hem!

Postat den: 2013-02-27 @ 15:37:58 | | Kommentarer (0)

Påväg hem från hestra, träffade mina fina vänner Annie och Ebba i backen, som oxå var här med sin skola, de gick faktiskt riktigt bra idag! Eller ah, ganska. Nu sitter jag med Hannah och typ chillar.

Vi hörs!


snart till Willys - sen vidare.

Postat den: 2013-02-26 @ 18:03:52 | | Kommentarer (0)

snart ska jag käka mat, sen drar mammsen och jag vidare till Willys, jag köper typ sallad, dricka och lite bullar or something like that.
Sedan drar jag vidare till Brinell, för att titta på kompis som tränar. Sen sover jag där inatt, eftersom bussen går vid 7 så ska bli mys! Har packat alla saker tills imorgon, ska ta och knarka lite Alvedon för att slippa känna smärta i ryggen, sitter perfekt nu.

Känner att min tweet satt där ganska fint haha.. Forever alone like always!


hemma

Postat den: 2013-02-26 @ 13:45:39 | | Kommentarer (0)

Åkte hem tidigare, slog i ryggen när vi spelade innebandy på idrotten. Eller blev tacklad så på musiken böjde jag den bakåt och min rygg typ pajja, så skolsköterskan sa att jag skulle hem och vila så jag kunde åka skidor imorgon, så pappa skjutsade hem mig och nu vilar jag i soffan och tittar tv.

Vi hörs sen puss!


Hehheje upss!

Postat den: 2013-02-26 @ 07:47:45 | | Kommentarer (0)

Glömde tillägga "onsdag" när jag sa att vi skulle åka slalom. Inte idag, utan imorgon, nu blir de ingen förvirring hahah.. Nu får jag ta och vakna till lite.. Puss


Godmorgon.

Postat den: 2013-02-26 @ 07:44:58 | | Kommentarer (0)

Pappa skjutsar in mig till skolan idag, as gött, så nu är jag snart on My way. Idag blir det en jobbig dag, men en lektion som jag kan se framemot: idrott! Yey.
iaf så är ska skolan åka till hestra och åka skidor/slalom. kul kul!
Längtar som fan! Ska även då köra mitt årliga störtlopp från svart backe, och även mina fina kompisar Ebba, Elin och Annie ska dit med sin skola, sååååå vi ska träffas där! Yippiee!

Vi hörs sen puss!


Tillbaka till startsidan