trött tjej

Postat den: 2013-01-31 @ 22:25:10 | | Kommentarer (0)

fotbollen, kul, ja. Jobbig? JA. en halvtimma intervaller, höll på att dö, sen spel i en timme ungefär.
När jag kom hem hoppa jag direkt in i duschen, duscha av mig och fixade mig, gick upp på rummet och gjorde styrkeövningar även att kroppen va helt död, när de är jobbigt, de är då det tar mest ;)

Planerar morgondagen, träffar issa en stund imorgon, mys, älskar min besti.
Sen tränar jag fotboll (och hoppas den inte är inställd för då döda jag seriöst folket) efter de DIREKT hem och plugga, måste faktiskt de, får lägga "sova över med kompisarna" på hyllan denna fredagen, stort prov på tisdag, som jag måste plugga till. lördag ska jag träffa Goa Tilda , umgås med henne osv. såklart kommer FLERA Styrkepass läggas in imorgon, ett pass innan fotbollen, ett Styrkepass efter träningen.

Vi hörs imorgon , puss!
Kroppen just nu, hoppas få se förändring sen :)


Snart träning

Postat den: 2013-01-31 @ 19:36:20 | | Kommentarer (0)

ska snart åka iväg och spela fotboll, har pluggat, gjort styrkeövningar hemma, och väntar på att åka iväg till träning, när jag kommer hem ska jag duscha, göra fler styrkeövningar, sen blogga och sova! Puss så länge!


Plugg

Postat den: 2013-01-31 @ 17:34:55 | videor | Kommentarer (0)


Vaknade upp till söta kommentarer!

Postat den: 2013-01-31 @ 07:22:23 | | Kommentarer (0)


När man var liten.

Postat den: 2013-01-30 @ 20:00:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

det ända som var smärta för oss när vi var små var när vi ramlade och slog i knäna eller händerna, man brukade alltid köra tävling med vatten dropparna som kom på bilrutan, man satte på sig dom kläderna man ville, man hade inget smink, det ända man blev ledsen över var när man inte fick sova över med kompisar, det ända kärleksproblemet man hade var om man skulle skicka iväg lappen "vill du bli ihop, ja eller nej?", man kunde gå och fråga om dom ville leka med någon man inte ens kände, man skämdes aldrig för att vara med i den så kallade "talangjakten" man kunde dansa och sjunga samtidigt hur fult som helst utan att någon brydde sig, när man var liten var kärleken endast till sin pappa och mamma som alltid gav en barbie dockor, då det farligaste i världen var kill och tjej baciller, man längtade alltid efter att tappa sin tand så man kunde få en 10a i glaset under natten av "tandfén" och det värsta som fanns var när förläldrarna tjaffsade lite. Man kunde hänga med killar helt ensam utan att behöva skita på sig av nervositet.

nu blir saft alkohol, om man har för mycket smink blir man kallad fjortis, om man härmar någon annan blir man copycat, om man är för smal blir man kallad anorexia barn, är man kraftig blir man kallad tjockis, om man är sig själv blir man kallad "konstig" om man är någon annan är man en kopia, om man vill få bra betyg blir man kallad pluggis, ställer man en konstig fråga blir man kallad efterbliven, om man sätter på sig för "bara" kläder blir man kallad hora, skitsnacket rinner som vatten i en flod, nu gråter man istället för att killen/tjejen sårat en och behandlat en illa. om man går och frågar någon "random" människa om man får "hänga" med dom klassas man töntig och konstig och "äh vem är detta?" om man dricker blir man alkolist, dricker man inte är man en fegis och en tönt. Man måste gå med smink i skolan, annans klassas man som konstig och töntig. Man får inte ha på sig dom kläderna man vill då snackas det skit "gud vilka kläder"  Man kan inte längre hänga med (om man nu är tjej) killar ensamma utan att man måste vara tsm eller på G med varandra. Man kan inte längre skicka "vill du bli tsm, ja eller nej?" lapp, istället låtsas man att man inte bryr sig om personen, och tror att det löser sig ändå, vilket det inte gör. Det värsta man tyckte då var när föräldrarna tjaffsade med varandra, men nu finns de dom som lever utan en mamma och en pappa i en ända famillj. 
Om man är kille och har på sig annorlunda kläder eller håller på med en annorlunda sport blir man kallad BÖG, inte för att man har ett intresse av killar, utan bara för att killen håller på med något annorlunda. 

- vad håller världen på att bli? Och vi som ville bli stora, VAD FAN TÄNKTE VI MED? 





Så snälla ni där ute, döm ingen för deras sporter, beteende eller kläder. Tro inte på rykten, försök att undvika skitsnack. Va snälla mot varandra, låt alla va med alla, låt alla klä sig som man vill, låt alla gå utan smink om dom vill det, och minst av allt HA RESPEKT FÖR VARANDRA. peace och godnatt!<3 


klockan 20:00 publiceras läsvärt inlägg

Postat den: 2013-01-30 @ 19:33:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Klockan 20:00 publiceras LÄSVÄRT inläg, alla borde kika in på bloggen då, just so ya know <3
----------------------------------------------------------------------------------------------------

För att få er lite extra taggade till träningen tänkte jag att jag kunde ge lite tips på olika fina nya träningskläder, skor osv som man kan köpa in, bästa starten för att börja träna, sen såklart inspirationsbilder. 
Jag vet att man är fin som man är och yada yada, jag vet, men jag tränar för att jag tycker det är skönt och känslan efter, love it. Sen såklart för att få en jätte fin kropp, inte för att någon annan vill de, inte för att jag skämms eller något, utan att jag VET att den kan bli hur fin som helst, med jobb, och jag är villig att jobba för att få den där drömm kroppen som jag vet, att många vill ha. Även om man är nöjd med sin kropp. 


enkel och soft träningstopp finns på H&M HÄR


löpertights finns att köpa på H&M HÄR


funktionsjacka, träningsjacka finns på H&M HÄR



hihi söta rosa skor, finns att köpa HÄR
-------------------------------------------------------------
nu inspirationsbilder!




Sista bilden här.. asså shit, den får MIG motiverad, när folk säger att jag inte kommer palla, tröttna, de får mig att vilja visa dom och sen om ett tag kunna säga "HAh in your face bitch" ;) 

 
 

Tränat

Postat den: 2013-01-30 @ 19:14:35 | Allmänt | Kommentarer (1)

Skolan var sjukt wierd idag, sista lektionen kändes som 3 timmar, var helt väck, min fina fina kompis mådde inte alls bra (kommer inte säga NGT, för respekt till henne<3) och jag hade bara hört från mina kompisar om lite som dom sett, jag höll på att bryta ihop, gick som paralyserad, runt och runt, kunde inte tänka, och min blick fastnade på allt runt omkring mig, skicka iväg långt sms, och sprang sedan över hela skolgården, träffade folk som sa "hej" kände mig otrevlig som bara sprang men men.. kom upp till översta våningen och där brast det, jag var så rädd och orolig för mina kompiar betyder mest för mig, skakade mer än vad hon gjorde.. och satt och höll handen hela tiden, de var då jag inte kunde hålla tårarna inne , men men. åh detta är vad vänner är till för, och kommer alltid finnas för mina vänner<3

Så när jag kom hem så tog jag och åt, sen tog jag en jogging tur ute i vädret, så skönt att rensa tankar och allt.. gick sen in.. gjorde styrkeövningar, sittups, armhävningar, plankan, upp och ner med benen utan att nudda marken, sen träning för benen, och såklart rumpan, haha, lyssnade på dessa goa tagg låtarna när jag gjorde styrkeövningar: 



Imorgon blir det styrke övningr i skolan på idrotten, sen fotboll och en halvtimme springa ute med fotbollen oxå.

Bjuder på lite inspirationsbilder till ER, jag har iaf hittat min inspiration nu igen, nu ska vi köra, beach 2013
HERE I COME.



 

shit vilken dag

Postat den: 2013-01-30 @ 16:46:08 | videor | Kommentarer (1)


Dunkar musik.

Postat den: 2013-01-29 @ 20:17:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Bästa känslan är i mig just nu, pigg fräsvh och känner mig oerhört stark igen. Ska verkligen komma igång med träningen igen, förra gången blev jag magsjuk, så kände mig väldigt svag, men nu jädrans ska de bli ändring igen, två knditionspass gjorda, eller i skolan idag, så sprang jag 102 varv i mariasalen, jobbigt.. 24 armhävningar, sen 3 min och 8 sek (viktigt med sekunderna vetni) plankan, sen så var alla andra typ döda, men jag fortsatte med mina vanliga styrkeövningar när jag ändå var i gång haha.. Sen med fotbollen så körde vi som uppvärmning droppboll, sen körde vi att mna skulle sitta på varandras ryggar och spela droppboll samtidigt, efter det så körde vi sånna där övningar, hoppa hopprep, upp för en bänk, upp hopp och amrhävningar, sittupps m.m. Sen i slutet typ plankan och armhävningar.
Känner mig lite trött nu, men sån skön känsla. 
Ska iaf ta och spela lite boll här hemma med cajsa snart, sen ska jag ner och käka.. titta på tv osv. KUL. 

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft, som alla andra dagar nu för tiden. WIIEE :) 

Förresten, glöm de där inlägget som jag skrev igår, för att göra alla nyfikna.. kanske var lite dumt, så glöm de, haha ...;)


Åh pratade med saga om förra säsongens cup.. hade så kul, sprutade grädde på sofie för hon fyllde år på kvällen, när alla andra gick och badade, gick saga och jag till fotbollsplanen och spanade in killar, vi träffade en föredetta deltagare i ponnyakuten, jacob ling vannerus, han och hans kompisar gick och titta på våran match sen, pinsamt..
hur jag typ halv låg på saga varje kväll så hon inte kunde somna.. haha så roliga minnen, hoppas att denna säsongen blir LIKA rolig, för shit vad kul vi hade!! 


Nyss kommit hem från träning

Postat den: 2013-01-29 @ 20:05:08 | videor | Kommentarer (0)

nyss kommit hem från träningen, bloggar sedan!


cp klass

Postat den: 2013-01-29 @ 16:13:56 | videor | Kommentarer (0)

vi skulle testa vatten duschen.. dum som jag var så fick jag mig oxå en dusch sen.. Trodde att om man tryckte på knappen och sen släppte skulle de sluta, så tryckte på knappen fullt ut, shit vilken vatten stråle, skvätte på bänkar och böcker, smartass!


Oj, nemen, herregud, lina:o

Postat den: 2013-01-28 @ 22:19:24 | | Kommentarer (0)

hahah jag kan inte göra något mer än att le åt mig själv, tror de är något fel på mig, mina kompisar hade dödat mig just nu, men jaja, hahaha, love life. så kul med secrets ;)

ska iaf upp imorgon (igen, såklart) jaja, godnatt!


Bäst?

Postat den: 2013-01-28 @ 22:15:35 | videor | Kommentarer (0)


klagar för träningen är inställd

Postat den: 2013-01-28 @ 19:16:41 | videor | Kommentarer (0)


ASSSÅÅÅÅÅÅÅÅ ARG

Postat den: 2013-01-28 @ 18:06:24 | Allmänt | Kommentarer (0)

jävla tatt cp nässjö skogsvall cp ååååååååååååååååå arg är jag nu.. hade nyss bytt om och laddat för träning (som jag såå gärna ville gå på) SÅKLART ska man få äckligt fucking fult sms om att den är inställd för att konstgräset inte är spelbart?????????? Vad är detta för skitsnack... på alla cp ställen kan man spela på, för där skottar dom men nej i äckliga nässjö kan man inte träna... jag som såg framemot att träna med laget igen.

fan nu är jag arg och trycker snart sönder min data, jag som redan hade bytt om,,,,,,,,,,,,,,,, orkar inte ta av mig, nu ska jag tjura och hoppas på atttttttttttttttttt ......... jag vet inte... ska flytta härifrån och börja någonstans där dom iaf har en spelbar plan, aaaaaaaaahrggggggggggg.

// tjurig lina som inte kommer blogga just nu.


Tillbaka till startsidan