åh jag ångrar mig så jävla mke

Postat den: 2013-06-30 @ 23:58:03 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har gjort de värsta beslutet i hela mitt liv, jag har gjort ett stort fucking misstag, och de gör så jävla ont i mig, jag saknar honom så sjukt jävla mycket, saknar alla tävlingar och alla minnerna, saknar känslan av att HAN är MIN, och att JAG kunde ha lyckats med honom. Jag saknar honom så sjukt jävla mke.

When you try your best but you don't succed, when you lose something you can't replace and the tears comes streaming down your face, could it be worst?!

jag är så sjukt arg och besviken på mig själv att tårarna inte kan sluta rinna, hatar kvällar som dessa när allting blir för mke


3 st vänner... som jag älskar över hela mitt hjärta.

Postat den: 2013-06-29 @ 11:36:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

Sara sundberg... Hon och jag har inte varit såhär bra vänner så länge. Vi hittade varandra för ett tag sen..men jag älskar henne över hela mitt hjärta och jag kan inte leva utan henne. Jag kan inte, jag behöver prata med henne minst 1 gång per DAG. Hon är som min drog, min allra bästa vän som jag kan lita på och som är som min själfrände.
 
Isabelle Larsson.. Vi har känt varandra sen vi var små bebisar och inte tröttnat på varandra ännu. Vi träffas inte hela tiden men ändå glider vi inte isär, Issa och jag ringer till varandra och lipar i telefonen. När hon mår dåligt ringer hon, när jag mår dåligt ringer jag till henne, vi kommer överrens så mke när vi ringer än när vi smsar. issa är en av mina bästa vänner och jag älskar henne, hon är en stoor plats i mitt hjärta.
 
Clara Linden... hon är en sån där kompis som är "vem har gjjort något, jag ska fan slå den" sån som alltid får mig glad, som alltid pratar och är positivit inställt. GIRLPOWER. Sån jag alltid känner att jag kan smsa, för HON säger inget till någon, första gången jag träffade henne sa jag min största hemlighet ever till henne, som inte kan sägas.. som bara få vänner vet om.. och jag sa de för jag kände "wow denna tjejen kan jag lita på" och den är fortfarande bevarad hos clara. Hon betyder och det är skönt att veta att clara alltid finns där med hennes girlpower och jag kan smsa henne när det behövs 
 
Jag har SÅKLART massa andra men dessa 3 pratade jag seriöst med för någon dag sen och märkte att dessa verkligen behövdes lyftas fram. 
 
Tack för att ni finns utan er hade jag inte klarat mig <3
 
 
...har jag redan gjort, och det är jag väldigt glad över <3
 

Alla väljer själva.

Postat den: 2013-06-29 @ 11:25:34 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har ni någon gång kännt er må såå himla dåligt? Att ni aldrig vet vart ni ska ta vägen? Ni vil bara gräva ner er långt under täcket och inte gå därifrån? Vad får er att hitta styrkan tillbaka? 
 
Jag har själv mått sådär dåligt, 2 ggr faktist. Men jag gav aldrig upp. Jag trodde att jag skulle ruttna bort tillslut. Men någonstans inom mig fanns en tanke om att allting blir bättre. Så jag kämpade på.Satte på ett leende och gick vidare, jag visste att de skulle såra ett tag, men jag skulle överleva. Jag tröttnar lätt på folk som smsar mig och skriver hur dåligt dom mår, KLART jag finns alltid för mina kompisar, ska alltid hjälpa till alltid. Hur dom än mår, vem som än är taskig hjälper jag. Det finns lixom två två typer. 
Dom som mår dåligt men försöker kämpa, pratar med mig och jag hjälper, och sen försöker lixom hitta styrkan. Sen dom som mår dåligt och pratar med mig sen lixom alltid kommer och fortsätter klaga. Lixom inte tar sig i kragen och "fan detta ska jag fixa" istället lixom bara klagar och klagar. 
Jag tröttnar fort när kompisar BARA smsar när dom mår dåligt, sen när jag försöker hjälpa till svarar dom inte, sen nästa dag smsar dom igen och bara klagar. asså de blir inte bättre, bara klag klag klag. 
 
Vad man än går igenom så går det att hitta sin inre styrka och försöka lösa det. Allting blir inte bra på en dag, det kan ta tid, men tillslut släpper det. Om man bara vågar lita på sig själv. Det hjälper inte att gå och klaga varje dag.
 
"Everything is going to be okey in the end, if it not´s okey, it´s not the end"
 
 

Sorry.

Postat den: 2013-06-29 @ 11:15:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Godmorgon, har fått en ide till ett nytt inlägg. Såg även en kommentar, h*n tyckte att bos var en de av min blogg, och de var kul att läsa om min fina ponny. Jag är hemskt ledsen över att de inte är lika dant längre. Men jag ska försöka att slänga in inlägg om boss lite mer då! 
 
Iaf så har jag nyss vaknat, svarat på sms osv. Ska börja skriva de långa inlägget nu, puss!
 
Fina Cajsa och Boss!
 

Nattiii!

Postat den: 2013-06-29 @ 00:13:18 | Allmänt | Kommentarer (0)

Är hemma i min säng nu. Dagen har varit rolig, eller kvällen. Skön fredag. Jobbade på dagen sen åkte jag hem och bytte kläder och åkte till issa för tjejkväll med issa, Fia, Linnea, Molly, nilla och Stina. Mys. Vi prata, skratta, käka tacos dansa osv. Sen kom Eddie, Anton och Liam och vi typ chilla mest, sen pratade vi tjejsnack och de var faktiskt riktigt intressant. Alla erkände vilka dom har gillat, om dom gillar någon och vilka man inte "tycker" om osv, tjejsnack typ, riktigt härlig lugn fredag! nu är jag trött så ska snart sova.

(vill oxå hälsa ett lycka till, till alla mina kompisar som är på smålandsuttagningen nu, kom igen och kämpa, jag vet att ni kan spela fotboll, gå vidare nu förfan!!)

Nattiiii!


Träningsvärk som fan.

Postat den: 2013-06-26 @ 12:02:34 | Allmänt | Kommentarer (0)

 
Vaknade idag av sån jävla träningsvärk idag igen.. men benen är ännu värre idag.. asså jag kan inte gå normalt för jag kan inte stå rakt då spänner sig hela benet och det gör skit ont.. det är sjukt.. har luggit i sängen hela dagen haha. Armanra har jag oxå fått träningsvärk i, så kan inte bära ngt tungt utan får lixom ta det lugnt, men hellre i armarna än benen känner jag just nu iaf. #ajajaj.
Jag brukar tycka att det är skönt för då vet man att det träningen ger skillnad, men denna träningsvärken ÄR värre en all annan träningsvärk, gör sjukt ont haha.
Ska åka hem till landet idag, jobbar ju imorgon så mst åka hem.. ska smörja in mig med ngt så musklerna mjukas upp och inte är spända hahah. Sen titta film till sara kommer :')
 
Vi hörs under dagen idag!
 
 

Godnatt!

Postat den: 2013-06-25 @ 23:01:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Spelat sista matchen innan sommaruppehållet.. fyfan vad jag ´kommer sakna fotbollen.. men det var skönt att det avslutades på bästa vis!! VINST med typ 8-1 eller något liknande.. as skönt och alla spelade skit bra.. Så jäkla gött med denna vinsten, och nu kan det bli så att vi kommer upp och ligger topp 3 i serien, vilket vi aldrig gjort förut, antingen 3a eller 4a, men tränaren sa att det nog blir 3a och sjukt skönt att ligga topp 3 och vara med och fightas om 1 platsen!! Badade sen på udden med linn och wilma, var sjukt skönt att hoppa i vattnet efter matchen så de var bara kul. Sen cyklade jag hem och käkade mat. Skulle egentligen till linn efter det, men vi bestämde oss för att träffas imorgon på morgonen istället, ta en PW osv. Så nu har jag suttit och tittat på datorn och Snapchatat hela kvällen. Letar efter en bra högtalare och har ju redan en favvo, Beats by dr.dre har en sjukt bra högtalare, hoppas bara att den funkar till Iphone 5, men de ska gå att koppa in med sladd så får prata med pappi. Ska jobba på torsdag och fredag...(sen måndag, tisdag, onsdag veckan därpå') så kanske samlar ihop till högtalaren själv haha.
 
Ska försöka sova nu så jag vaknar lite tidigare imorgon. idag vaknade jag halv 11 kändes som hela morgonen var borta typ.. haha. Men kommer bli svårt att somna nu då jag typ har ställt om dygnet lite.. men vi får försöka. Vi hörs mer imorgon. Puss natti.
 
 
 

Wake me up when it's all over

Postat den: 2013-06-25 @ 13:23:20 | Allmänt | Kommentarer (0)


Mina tankar och känslor ..

Postat den: 2013-06-25 @ 12:27:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

Okej såhär är det.. jag skriver inget om boss längre, det vet ni ju.. och det ser ni ju på bloggen. Det är för att det sårar mig för mycket. Jag verkar ju vara en stabil tjej med fötterna på jorden och "verkar" ha glömt boss ganska enkelt.. är det inte så ni tror? Tyvärr så är det inte så. Boss betyder för mycket för mig för att glömmas bort. Boss är min andra halva och har varit som min lilla bäbis då jag fick lära honom allt. Jag älskade honom och skulle kunna gå genom eld för honom, jag älskar honom lika mycket nu, även att han inte är min. Det sårar, och det är just därför jag inte skriver om boss längre. Men jag har ju alltid varit ärlig på min blogg, så ni borde få veta detta. Det är ju NI som peppat mig hela tiden med boss. Det sårar för mycket när jag publicerar bilder och filmer på boss och mig. Det får mig att inse hur vi har utvecklats, både jag och boss.
 
Jag saknar boss för mycket och jag kämpar hela tiden. Men jag vet ju att jag inte kan ta och fixa både hästarna och fotbollen, och jag älskar ju båda två sakerna lika mycket.
Och boss är skadad just nu.. Cajsa och Boss gick omkull här hemma en dag, så han har skadat sitt knä. Inget är av eller så, men han reagerade på böjprovet.. åh min lilla plutt, jag är så rädd om honom, vill inte att han ska ha ont..ni förstår inte hur mycket det sårar. Folk som har häst och sen sålt den kanske förstår hur ont det gör att sakna sin ponny.. men jag menar nu är ändå boss hemma hos mig, han är lixom min syrras. men ändå gör de lika ont, så fruktansvärt ont.. jag klarar inte av detta så länge till.. men nu vet ni just varför jag inte bloggar om boss, det är inte för att jag inte vill, utan för att det sårar så sjukt jävla mycket att titta tillbaka på alla framgångar med boss.. <3
 
"you never know how strong ýou are until being strong is the only chooice you have"
 
 

Trött i benen.

Postat den: 2013-06-25 @ 12:04:50 | Allmänt | Kommentarer (1)

Har nyss gott en PW runt sjön med musik i öronen. För första gången så gjorde inte underdelen av min fot ont, vilket var väldigt skönt. Men jag har ju sulor i mina skor, så kan bero på det oxå såklart hah!
Ska chilla nu fram tills halv 2.. cirka 1 och en halvtimma kvar. Sen cyklar jag mot gymmet.
 
Igår efter gymmet var jag med sara och wilma. Tränade fotboll, sen stack vi och badade i udden. Det var varmt faktiskt. Sen cyklade vi hem och bytte om, sen stack och käkade mat, hur gott som helst! Sen drog vi hem till wilma igen och tittade på TV, sen vid runt 10 så kom jag på den sjuka iden att vi skulle åka och bada igen, så vi tog cyklarna och badade i udden klockan 10 en måndags kväll.. sånna sommarkvällar gillar jag. Sen så cyklade vi hem till wilma igen och tog på oss varma kläder och satt och titta tv och pratade, cyklade hem vid halv 12 sen somnade jag runt klockan halv 1 för höll på med mobilen. Idag är det match klockan 19:00 så dne lär sluta någongång runt 9. Så får se om jag kan få med mig någon från laget som vill bada efter matchen.. haah! Sen så får vi la se vad jag hittar på.
 
Vi hörs sen!
finaste Boss <3 Saknar ni att jag inte skriver om honom?
 
 
 

Tjäna!

Postat den: 2013-06-25 @ 11:09:48 | Allmänt | Kommentarer (0)

sitter just nu hos mormor och äter frukost. smoothie och en macka. ska snart ut och gå en pw runt sjön med musik i öronen. klockan halv 2 är det gym som gäller. armar/axlar är det idag. Igår körde vi rumpa/ben, fyfan. Är mitt ord, sååå ont i mina ben att jag dör hhaha, rumpan har jag ändå tränat lite hemma innan så den är lite mer "van" att pressas, men inte bena. Aj. Efter träningen cyklar vi hem till Linn, fixar mat och sen chillar, ikväll klockan 19:00 är det match, sista matchen innan sommaruppehållet, BE THERE, just saying. även att lina har as ont i sina ben så kör vi på! Kommer sakna fotbollen nu riktig mycket.


godnatt!

Postat den: 2013-06-23 @ 23:21:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

Landat i nässjö nu och i min säng. Pratat med issa, just girlsnack. Behövdes, smsar med min bästa vän Sara sundberg även kallad prima ballerina. Och har även frågat en tjej på facebook om lite hjälp om hur man äter rätt när man tränar osv för att bygga muskler. Så nu vet jag det. Imorgon flyttar jag in hos min mormor ett tag. Är trött på att bo på landet och inte kunna ta mig någonstans. Så har pratat med mormor , så väskorna ska packas imorgon bitti, cykeln ska med oxå. Sen bor jag hos mormor ett tag! då slipper jag åka bil vart jag än ska och passa alla tider som mamma och pappa ska köra in mig.
Imorgon ser schemat fullspäckat ut. ska gymma runt klockan halv 1. sen åker jag hem (eller ah till mormor) äter lite osv. Ska träffa sara oxå såklart. Sen iväg till fotbolls träning klockan 17:00. Sara hänger med och tittar. Sen får vi se vad jag gör. de ordnar ju sig. ha en bra sömn allihopa, Natti'


är i grebbestad

Postat den: 2013-06-22 @ 13:19:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Är i grebbestad med linns och hennes familj, har de super. Igår firade vi midsommar jag och Linn. Vi var över allt hahah. kom hem runt halv 2 sen var mina ben döda och somnade fort. Nu har vi nyss ätit frukost. Sov till klockan 11 idag haha. haha idag ska vi shoppa sen ska vi vara ute i kväll igen. wiee!
Imorgon drar vi hem till nässjö igen.. Mindre bra. men saknar alla fina kompisar där hemma! Puss!


ingen träning idag.

Postat den: 2013-06-19 @ 20:52:52 | Allmänt | Kommentarer (0)

Efter att ha cyklat upp i SPÖREGN till träning en kvart innan fick jag sms från tränaren "träningen är inställd för de åskar för mycket" jag var svin blöt och hade inte ens behövt cykla upp dit. Men som tur var så hade matilda och tilda oxå missat att den var inställd, tilda cyklade hem, men jag och matilda stannade kvar och tittade på p17 match, tror de var dom iaf. de va faktiskt riktigt kul, var lite blandade åldrar tror jag, från 99,98,97 och 96 tror jag fanns med oxå, inte helt säker på 96 men 97 iaf. De va så blött så de var pölar på planen och bollen typ stannade i pölen ibland. När folk tacklade varandra så ramlade dom rätt i vattenpöl. De blev typ tjafs och halvt "slagsmål" oxå, påmindes lite om hockey matcher så fotbollsmatchen var riktigt rolig att titta på faktiskt. Nyss kommit hem och värmt mig, ätit korv och dricker apelsin juice med ett sugrör har ett sår i munnen så kan inte dricka på en sida. Kan knappt äta men får iaf dricka med sugrör. Jippi! vi hörs!


Tjäna

Postat den: 2013-06-19 @ 16:29:08 | Allmänt | Kommentarer (0)

Är med hannah & Clara. Vi har varit på
Udden idag, fast de va mestadels kallt. nu är vi hos Clara, tittar film. ska snart iväg på träning, eller om en stund. sen ska jag hem och packa väskan för imorgon åker jag till grebbestad med Linn under torsdag-söndag. Längtar efter att komma ifrån lilla gråa tråkiga nässjö.

Kul att ni Gillade mitt förra inlägg, me like!


Tillbaka till startsidan