Trött

Postat den: 2012-07-31 @ 20:15:59 | | Kommentarer (0)

Trött som vanligt


You see?

Postat den: 2012-07-31 @ 14:53:26 | | Kommentarer (0)

Ser ni i mina ögon? , nej jag vet, jag är inte på topp just nu, my eyes talar sanning.. I'M SAD. Musik på HÖGSTA VOLYM, glömma bort tankar som snurrar . farmor och farfar här, måste bli glad igen. Musik rensar mina tankar snart kan jag gå ner


Jag mår riktigt riktigt Piss alltså

Postat den: 2012-07-31 @ 14:14:06 | | Kommentarer (0)

Jag har inte ork, mitt huvud bultar och tankar snurrar, jag vet att jag börjar 8an och om jag har likadan press på mig med hästar , plugg och fotboll kommer jag gå in i väggen, det blir för mycket. Jag vill satsa på fotbollen fullt ut, men jag älskar min häst och vill inte göra ett misstag, jag mår Piss och behöver bara prata med en vän nu, jag orkar inte träffa folk. För det gör mig ännu mer ledsen. That's life. Everything Will be okey in the end if its not okey, its not the end. The show most go on, soon, But not now.


Tatuering i nacken?

Postat den: 2012-07-31 @ 11:25:03 | | Kommentarer (0)

Har börjat fundera mycket på en tatuering, ville först ha den vid handleden, men har ändrat mig. Nacken 4evah. Okej, det kan göra grymt ont, men jag har nästan ALLTID uppsatt i tofs eller bulle. Då syns tatueringen och enligt mig är tatuering i nacken ett av de finaste ställena. Jag vill endast ha ett citat så att sitta på en stol i ca 40 min kan jag nog klara av. Jag har redan nu funderar ut citat som BETYDER för mig men ändå citat som inte så många har. Detta gillar jag skarpt: "when life gives you hundred reasons to cry, show life that you have à thousand reasons to smile. " Eller denna: " Never let your memories be greater than your dreams" Men de är väldigt långa så kan ta ett tag ju... Gillade även denna: " the best of time is now." Pch även " Never say Never" Men vet inte riktigt om jag vill ha det för alltid men det är simpelt och snyggt och sant.


Glad häst

Postat den: 2012-07-30 @ 20:46:06 | | Kommentarer (0)

Gläd häst som firar sin semester på högsta nivå!


<3

Postat den: 2012-07-30 @ 20:33:37 | | Kommentarer (0)


I ridhuset och tittar på Amanda och andrea

Postat den: 2012-07-30 @ 19:59:56 | | Kommentarer (0)

I ridhuset med Amanda och cajsa, tittar när Andrea rider nicias och Amanda rider Athos .


Godmorgon

Postat den: 2012-07-30 @ 09:57:58 | | Kommentarer (1)

Sooooooooovit!! Tankar snurrar så fort jag vaknar , min cp tå bultar (sjukan nästa kanske?) usch nej . Men idag, är jag utvilad och orkar ta diskussioner. Men hur länge jag orkar vet jag Inte. Hur länge en stoor saknad sitter kvar vet jag Inte, just nu känns det som föralltid. Idag ska jag umgås med min fina vän Amanda om jag har ork. Sen ska jag bara sova igen.. Och igen och sen klaga över min tå och mitt bultande huvud. När vi var på cuppen gick vi till de där röda korset hjälpen , de sa att den var inflammerad eller ngt(kanske spridit sig till leden) så de skulle punktera min nagel, de värmde upp en nål med tändstickor (jo jag har fobi för eld blev ju rädd...) sen stack dom nålen på min nagel , då skulle typ nageln smälta eller ngt, men de hjälpte inte, de behövde en större nål. Men jag skulle komma tillbaka imorgon om det inte blivit bättre skulle jag åka in till sjukhuset, de rekomderade mig att INTE spela. Vad gjorde jag? Spelade en halvlek första matchen sen andra matchen spelade jag fullt ut. Efter de hade jag ONT . Vi gick aldrig tbx till röda korset saken utan jag fortsatte spela på, VEM I HELA VÄRLDEN VILL LIGGA PÅ ETT SJUKHUS NÄR DET ÄR Cup? Iaf så vet jag var min smärtgräns går.. Den säger inte stopp på långa vägar .. Jag kan spela väldigt mycket och ha ont . Ha ha inflammation i tån ÄR värre än att bryta fingret och DÅÅÅ hade jag ont, jag skrek och grät hela tiden, detta är ungefär samma känsla, det bultar och svider kopiöst. Men icke, lina grät inte nu , vad är det för fel på mig?


För trött för att tänka

Postat den: 2012-07-30 @ 09:46:12 | | Kommentarer (0)

För trött för att tänka, för trött för att ta diskussioner, för trött för att orkal bry mig, för trött helt enkelt. Är i chock allt på hela cuppen gick som i en dag, fattar knappt förrens nu har mycket jag saknar folk. Orkar inte ta mig upp ur sängen idag. Ligger kvar här. Lyssnar på musik om jag ORKAR. Om jag inte orkar, tänker jag även att kag Inte orkar, tankar snurrar in My head right now. Godnatt. Orkar inte mer.


Cuppen

Postat den: 2012-07-29 @ 19:09:36 | | Kommentarer (1)

Har kommit hem från cuppen , har inflammation i tån, ont i låret och träningsverk, Förövrigt var cuppen, GRYM. Ingen ork till att bloga sjukt trött, och är även lite depprimerad, kommer sakna cuppen men framförallt en väldigt snäll och vacker person. Laget vet vem ;)


Everything clear.

Postat den: 2012-07-21 @ 22:08:29 | | Kommentarer (0)

Everything clear. Känns riktigt gött att hästen fixat allting packat, orkar inte skriva idag. Slit trött , men satsar såklart på rosett hem. Sista tävlingen på ett tag, boss får sommarvila ett lååångt tag nu, det behöver han det märks att han är trött nu. Puss hej! Vita ridbyxorna tvättade oxå , men nästa gång vill jag ha ett par finare hihi som dessa...


Hemma från Vetlanda!

Postat den: 2012-07-21 @ 16:02:18 | | Kommentarer (0)

Tittade på Vetlandas anläggning, kanonfint! :) Taggar tävling imorgon, ska snart ut till hästen och inviga mins nya sporrar och nytt sporrband som vi köpte idag i Vetlanda på Charlies, tack mamma!! Nu spelar vi Sims haha, Cajsa älskar det , nu ska vi skapa en till sim som heter Cajsa. Om 50min haha tålamod var det ja ;)


Mucho to do

Postat den: 2012-07-21 @ 10:14:00 | | Kommentarer (1)

Hej! Nyss vaknat. Idag ska jag rida boss, fixa boss saker, tvätta boss, borsta boss noggrant. Sen ska jag packa till Halmstad. Sen drar vi iväg till Vetlanda, tittar på tävlingarna där idag. Ha de bra allesammans!


Sådär!

Postat den: 2012-07-20 @ 21:36:12 | | Kommentarer (0)

Nu har jag varit och hämtat gräsbroddar hos grannen, tack madde! Sen vart jag ute hos min pålle borstade han och fixade manen. Nu satt jag och spelade lite Sims. Haha neerd jag är. Imorgon ska jag packa ännu mer inför Halmstad, rida min pålle och sen fixa han, tvätta han osv osv. Ska bli så kul. Sen på söndag tävlar jag, ska vara där kl 09:00 då det startar, sen när jag kommer hem ska jag fixa min häst och säga bye bye till han, sen drar jag till stationen hoppar på tåget till Halmstad i 3 timmar sen kliver jag av och är med goaste saga i några dagar tills cuppen, börjar, den veckan får boss lite sommarvila. Ses vi i Halmstad?


This or that

Postat den: 2012-07-20 @ 18:50:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det med stora bokstäver väljer jag!


Falsterbo/GBG HS - båda två lika mke!
Nike/Adidas - båda två lika mke ..faktiskt
häst / PONNY
frihetsdressyr / HOPPNING
pojkvän / bästakompis - båda två är lika viktiga, just nu singel iaf..
CHOKLAD / chips
NELLIE BERNTSSON / linn Olsson
PARTY / hemmakväll
Röd/blå - usch ingen av de.
Gul/orange - blääää ingen av de.
FÄLTTÄVLAN/Galopp
 PIGG OCH BUSIG PONNY/Lat & seg
vinter/SOMMAR!!!!
BLI IGEN KÄND PÅ STAN/ingen lägger märke till en
Personlighet/UTSEENDE FÖRST. - utsidan ger insidan en chans , true words.
FÅ PRESENTER/ge
DATOR/tv
SMS/Skype
Tjejkompis/killkompis - båda och.
Blogga/Facebook - både och.
högklackat/CONVERSE!!!
tävla/träna - tävla roligast, men träning ger utveckling , båda två.
WHITAKER - Beerbaum
Ridskor/RIDSTÖVLAR @ all time
SADEL!!/barbackar

Puss vill ni ha mer? Ställ era frågor om ni vill!



Tillbaka till startsidan