Godnatt

Postat den: 2012-11-30 @ 23:07:50 | Lina | Kommentarer (1)

nu ska jag sova, dagen har varit lång, och har varit vaken sen 5 klockan är nu elva på kvällen/natten. Fick nyss sms av Matilda och jag kommer få se
Awa, isak och Benny på söndag i Globen. LÄNGTAR. Imorgon är det bara shopping och bio, sen heldag i Globen på söndagen. taggar som fan för att höra och se SNYGGASTE ISAK DANIELSON på söndag.

Tittar på någon komedi film på tv:n och dricker te. så ska titta ett litet tag.

Så säger godnatt,

"Don't let your dreams just be dreams"


Lyxigare kan man INTE ha det.

Postat den: 2012-11-30 @ 19:33:05 | Lina | Kommentarer (2)

har svit - hotell rum, eget litet rum, 1 tv i varsitt rum, utsikt över gamla stan OCH havet. om man åker upp en våning kommer man till lounge där får vi ta gratis dricka, snacks och frukt, mamma och dom får ta sprit hihi.. känner att de är LYX på hög nivå. Men ska sluta prata om mitt lyx.

Haft en underbar dag, på kvällen sprang jag och Cajsa runt i stan för att hitta mobil laddare till iPhone att köpa eftersom att pappa glömde ta med dom, klarar mig inte utan mobilen, så köpte en ny mobil laddare, hittade dock ingen så sprang runt ett tag, Stockholm är STORT.
Nu sitter vi lougen och fikar/snackar innan vi ska ta taxi till restaurang för att äta med fam. Larsson.

Har de så grymt kul!!


nu påväg till hotellet!

Postat den: 2012-11-30 @ 15:53:42 | Lina | Kommentarer (0)

Nu har vi varit i Globen, tittat på bara dressyr idag, höll på att somna, men piggna till när Patrik kittel hade clinic, go är han! Och kom med väldigt bra råd osv.
" vi är väldigt snabba på att skälla på hästarna, men sega på att berömma"
så sa BLAND ANNAT Patrik och han har så rätt!
Vi åt sedan inne på centret eller vad de nu heter.. Har ingen koll, Stockholm ni vet :)
titta lite i affärer köpte dock inget.
Nu ska vi till hotellet, Cajsa och jag ska Gyma sen hoppas på de bösta att de finns bubbel eller ngt , sen ska vi ut och äta med familjen Larsson, ska bli mysigt! vi hörs!


godmorgon

Postat den: 2012-11-30 @ 10:21:45 | Lina | Kommentarer (0)

Nu säger jag godmorgon, efter att ha sovit en stund i bilen , nu är vi påväg mot huvudstaden... Vi åker direkt mot Globen, och ikväll checkar vi in på hotellet! tar ett bad ELLER utforskar och hoppas att det finns bubbelpool eller ngt (som pappa trodde det fanns) dessvärre glömde jag min bikini, heh. får la bada i bh då ;)


God...sömn?

Postat den: 2012-11-30 @ 06:28:37 | Lina | Kommentarer (0)

hoppas ni haft en god sömn, just nu (06:25) skulle jag vaknat om det hade varit en vanlig dag. Istället gick jag upp kl 5 för att fodra hästarna, släppa ut dom, fixa stallet Ink. packa Hö, mocka byta vatten. byta vatten i hagarna osv. Nu är jag så trött så jag tror jag dör. ska sova i bilen påväg upp till Stockholm. Vi hörs okey?

HAHAH, började garva ner jag såg bilden ... Stämmer rätt in på min reaktion igår ;)


godnatt NU

Postat den: 2012-11-29 @ 22:46:04 | Lina | Kommentarer (0)

Hehe. Nu skriver jag godnatt, för jävl*a förvånad, men glad. och lixom känns skönt. snackat med Matilda och ett sms ramla in.. Som gjorde mig förvånad SHIT.


Nu rullar livet på.. faktiskt :)


godnatt

Postat den: 2012-11-29 @ 22:16:36 | Lina | Kommentarer (0)

Alarmet på kl 5 , ut till hästarna. Sen drar vi till Stockholm. somnar med ett stort leende på läpparna. för en ynka sak. Men ändå. blev som jag hade hoppats på. Yey.

vi hörs imorgon puss.


Omagad!! Så sann, nu vet ni hur jag är.

Postat den: 2012-11-29 @ 17:48:59 | Lina | Kommentarer (0)


Städar

Postat den: 2012-11-29 @ 17:26:59 | Lina | Kommentarer (0)

måste städa rummet, sen ut och packa Hö påsar till hösten sen in igen och packa väskan till STOCKHOLM. imorgon tidig morgon för utsläpp av hästar, sen bilresa till Stockholm. Lyssnar på isak danielson, alla proven är gjorda!!! GÖTT. nu ska jag fira!


hemkunskapen köar!

Postat den: 2012-11-29 @ 09:29:48 | Lina | Kommentarer (0)

Gjort första provet nu! Gud så skönt! Sen är det spanska prov. Döda mig. men jag får min belöning . Räknar ner timmarna till att dra till Stockholm. yeah!!


godmorgon torsdag

Postat den: 2012-11-29 @ 07:14:39 | Lina | Kommentarer (0)

Idag är det torsdag. vilket betyder sista dagen för mig idag. love <3
dessvärre har jag prov idag. Men men.

Alla har la sätt fb sidan "hästar finns inte"
hästar är tydligen en frukt. hahah kan inte sluta skratta åt folk som tar illa up. herregud de är ett skämt. ta allting med en nypa salt.
Förresten är det någon som har skapat den här Expressen bilden. Litet barn som stavat fel till hopplat och skrivit håpplat, kan Inge sluta garva åt den failen.. AHAHA


Godnatt

Postat den: 2012-11-28 @ 22:04:19 | Lina | Kommentarer (0)

Dagen lång - skolan, prov . Gick nog bra - hoppas jag. hem, äta vidare till träning. Nu sova. Tankar snurrar i mitt huvud. VAL. Rädd att förlora något, rädd att de alltid ska vara såhär.. Veligt mellan två val. usch. Somnar in inatt och försöker bara .... Drömma.

Imorgon är sista dagen i skolan. På Fredag drar jag till fin fina Stockholm. Stor stad, stoooor hästtävling... = SNYGGA BOYS ;)

Godnatt.
Bjuder på en sann bild som vanligt..

" oh, you like sleeping?
me too!
Maybe we should do it together sometimes?"


Hoppträningen

Postat den: 2012-11-28 @ 21:50:24 | Lina | Kommentarer (0)

Boss skötte sig, han var dock lam och inte fram till handen, mycket ben behövdes idag. han hoppade allt jag styrde på , var lite svårt för han att öka och länge idag då de var serier som var lite för långa (inte alls mycket) men lite får långa meter.. Så han fick öka gallopsprånget. Ibland går han helst på ett för mycket , men ibland är han så snäll så han hoppar av långt ifrån ändå och orxern ligger på runt 1.10 räknade inte precis. Då får han ta i väldigt mycket och det blir svårt för han. Hem och öva på samma saker som vanligt. Det börjar verkligen göra en trött och tappa lusten för till och med hoppträningar. Men han skötte sig, det är JAG som måste tänka på mycket.


godnatt.

Postat den: 2012-11-27 @ 22:03:56 | Lina | Kommentarer (0)

Hoppas ni gillade mitt långa inlägg om att aldrig ge upp. jag har nyss pluggat ihjäl mig, biologin är checkad och hoppas jag är redo för prov imorgon. GASH. Nu kör vi. prov på hemkunskapen på torsdag. fredag skippa skolan för då drar jag upp till Stockholm. Längtar!

Jag älskar allting just nu. älskar att jag har en sån fantastik familj, fantastiska vänner och en fantastiskt häst. allt rullar och mitt liv är som en liten lista. undrar faktiskt när den ska ändras igen och nya regler skrivs? ;)
Det enda jag saknar är ... En som betyde för mig.


DAMN! Bjuder på en sann bild!
Lyssna och lär boys :)

GODNATT.

i really miss...
...him.

"DO YOU KNOW HOW MANY FUCKING TIMES' I CRIED FOR YOU?!"


Ge aldrig upp - ha alltid drömmar.

Postat den: 2012-11-27 @ 19:23:35 | Allmänt | Kommentarer (0)

Något jag har tänkt på är vilket grymt tålamod jag har haft när det kommer till mig. Jag har aldrig hft tålamod men när det kommer till Boss har jag haft något fruktansvärt stort undantag. De var inte meningen att vi skulle köpa unghäst, för jag skulle aldrig ha tålamodet att kunna vänta med att tävla på den nivån, eller träna på de sättet jag vill osv. Men det bara blev så, vi köpte en unghäst, världens finaste dessutom. Han var krånlig i början i flera veckor och månader och ville bara sälja honom, där sattes mitt tålamod på spel för FÖRSTA gången på unghäst. 
Jag försökte hålla ut, tränade på och det gav resultat, helt wips så försvann allting och boss gick som en klocka. Han kunde fortfarande inte hoppa med ryttare på. Och hade aldrig löshoppat honom. TÅLAMOD OCH VÄNTAN var det ENDA som stod på listan för mig då. Efter ett tag började hoppningen och allt flöt, han hoppade utan tvekan och efter ett halvår var vi ute på klubbtävling. Resultatet blev inte som tänkt, han vägrade i första klassen, rev i andra. Men det var mycket intryck och mycket NYTT. Åkte hem, inte besviken, men där var tålamodet igen, tävl smått, ibland och massa sånt där. Nästa tävling gav resultat efter allt SLIT jag lagt ner på Boss. Felfri och lyckligare än någonsin. Kom ut och tävlade små lokala tävlingar som sedan ledde till 2 LB tävlingar 1 av dom md MER ÄN BRA resultat. efter det var de sommarvila, tålamod och mycket av sommartävlingarna gick bort, ännu en gång TÅLAMOD att ORKA vänta på mer tävlingar. Då hade boss gått MER än HÄLFTEN felritt och plockat rosett. resten med ett pet eller ynka vägring. Han hade då hoppat banor på 1-110. och enstaka hinder på 1.20. ARBETE och SLIT lönade sig. Nu har ja världens finaste ungponny i stallet som bara kan bli bättre. Man lär sig av sina misstag.
 


jag hade många drömmar då. Tävla ungponny Sm, som aldrig blev av då han inte hade klarat alla de Reg. LB klasserna DÅ. men New forest sm gick av stapeln. Blev inte som tänkt utan på 2a hindret kom 2 vägringar Sen hoppade han banan som NADA. dum var han som vägrade hoppa. Men första gången någonsin på gräs, så jag kunde inte vara besviken på han. 
Han var trött på att gå så mycket och hade för mycket intryck så efter New forest sm blev de som sagt sommarliva, efter de var han som Ny pigg och positiv på hinder och Jens sa att han hade smält allt och MOGNAT MENTALT. Vilket han verkligen har. Jag är väldigt försiktig med att hoppa för mycket nu då han inte ska tappa lust. och hoppar 1 gång i veckan, varanan vecka är de hoppträning.

Jag har gjort sjukt fina reslutat med boss och kan STOLT säga att jag aldrig har flängt runt på tävlingar, göra de minsta svängarna och piska han över varje hinder, ridit SNYGT OCH PRYDLIGT. Har aldrig riktigt tänkt på detta men idag satt jag och tittade på massa filmklipp på tävlingar med boss och mig, Det såg ändå fint ut och inget fläng. Det är jag nog mest stolt över. Jag är faktiskt stolt över mig själv som har ORKAT och har haft TÅLAMOD och ändå Kunnat utbilda en UNGHÄST från GRUNDEN , SJÄLV (med viss hjälp av tränare) men ändå RIDIT boss och utbildat honom SJÄLV. Det är de jag är stolt över. Grymt stolt!
är nog de största jag gjort i mitt liv. LUGNT. 

Ni kan ju checka själv denna tävlingen är en av de finaste LUGNT, prydlig och snygg, sakta av och bytte gallop istället för att ha korsgallop. 
 


Med detta inlägg vill jag förmedla att ALLA KAN, TRO på er själva. Ni är GRYMMA, kör ERT race. skit i vad andra tycker och tänker. Ha alltid DRÖMMAR. OCH MÅL. och om något går dåligt eller som ni inte tänkt, GE ALDRIG, ALDRIG upp. KÄMPA mer och visa att det går. För efter regn kommer solsken ALLTID. 


2013. får ÄNTLIGEN boss börja tävla Avd.A ... vilket betyder.. omhoppning....



HOPPAS VI BLIR FARLIGA MOT MOTSTÅNDET, VAD TROR NI? ;)
men jag får aldrig glömma... att vi har mycket kvar att lära. båda två. och vi kämpar .. varje vecka, varje dag, och varje timme.

Tillbaka till startsidan