True love!

Postat den: 2012-02-29 @ 13:32:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


Wipeout

Postat den: 2012-02-28 @ 20:25:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

tittar på wipeout, så grymt kul.. haha verkar göra skit ont, hihih^^ Vad ksa ni hitta på ikväll? ;)


Idag.

Postat den: 2012-02-28 @ 20:01:45 | Lina | Kommentarer (0)

Det första kompisarna gjorde när man skule åka skidor var att lura upp en i sitt liften, sen pekar de ut en backa som vi ska åka och jag förljer efter, sen tycker jag den är lätt och bara gasar, efter det bara stupar det rätt ner, och jag vet inte hur man stannar och bara åker i världens fart neråt, i halva den branta backen ramlar jag och voltar och snurrar ändå ner till backens slut, kompisarna tror jag böjrade gråta, men låg där nere och gapskrattade, haha kom i vilken fart som helst förbi sofie som var först, alla var skit förvånade.. sen så lärde jag mig allt och åkte ifatt alla i slutet då jag körde störtlopp.. sen så slutade det kanske inte perfekt, linn ramlade och jag var tvyngen att svänga så kommer sofie där och krockar in i mig, båda ramlar och tappar skidorna, vi gapskrattar och hela klassen står o glor.. hahahaha, sen åker de andra ner och sofie o jag ligger kvar mitt i backen och kommer inte upp för de är så brant, sen får vi inte på oss skidorna för man bara glider iväg, sofie får såklart på sig sina skidor och åker ner en liten bit, den tiden tog la ca 10 minuter, sen kommer de andra i klassen igen och frågar; har du inte fått på dom än?
Ne duvet jag bara sitter här med en skida för skojjskull? haha men iaf, så hjälpte de mig med skidan och jag fick på mig den och kunde åka ner igen och lämna in dom, för sen skulle vi hem.

Dagen var helt amazing, och verkligen något jag SKA åka på nästa år igen.. puss.


Påväg hem!

Postat den: 2012-02-28 @ 15:28:41 | Allmänt | Kommentarer (0)

Dagen har vArit bäst, så jävla roligt hade vi, ska åka skidor mke mer än va jag gör.. Bloggar hemma om allting


Sara

Postat den: 2012-02-28 @ 15:26:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hej, nu sitter jag här i bussen med lina. Vi ska ju då till Hestra och åka slalom skider med skolan kommer bra där typ till fem så det kanske kommer ett inlägg till sen . PUSS HEJ :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3253050/images/2012/pic_191547524.jpg" class="image">


Påväg till hestra

Postat den: 2012-02-28 @ 07:32:49 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu är jag påväg till skidbacken haha jag har på mig värsta tjocka jackan och alla andra kommer med tunn normal jacka..
Iaf så ska min kompis blogga ett inlägg så håll utkik :)


Tur att man har en väldigt snäll mormor..

Postat den: 2012-02-27 @ 20:00:41 | Info | Kommentarer (0)

.. ja både pappa och mamma har feber och kan inte skjutsa in mig imorgon kl 7 till central p.g.a att det är skjuka osv osv.. så mormor hämtade mig och så får jag sova hos de idag! Snällt ohja?! Så nu är jag inne i stan inatt. Puss hej!


Vänner är det viktigaste som finns.

Postat den: 2012-02-27 @ 16:44:22 | Tankar & Idéer | Kommentarer (7)

Vänner..Jag har haft en ganska jobbig tid, eller jag hade en jobbig tid, den tiden var genom 6:an vi behöver inte gå in på detaljer, men nu när jag tänker efter, var det bra eller nej, men å andra sidan så fick det mig att tänka om, VILKA VAR faktiskt äkta vänner. Äkta vänner för mig, sviker inte, de lämnar än inte själv i flera månader, ingen märker något men de, de vet allt. att de skadar mig, att jag blir sårad, de skiter i vilket, de sprider FALSKT rykte vidare så snart vet hela skolan, man vill inte gå till skolan o mår Piss. detta p.g.a en jävla liten fest, för att jag var med mina gammla kompisar Detta var för längesedan men fick mig att tänka om, att mina äkta vänner var de som jag inet umgicks med,de som var äkta var de jag hade lagt bort, men som jag ville umgås med, men glömde bort de, vilket är så jävla synd, de som jag vet nu är falska, de som jag valde att lägga bort, som ett prov som man slänger i spisen o eldar upp, jag bytte skola med samband i 7:an, och de vännerna jag har NU är sååååhääääär mycket bättre, jag litar på dom. Detta är vänner jag menar det. Detta är vänner jag skulle kunna dö för. Utan dom vid min sida är jag 0. Utan dom som hjälp när mina andra vänner svek mig, hade jag inte klarat mig, jag hade brytit ihop och skulle vägrat resa mig upp. Tragiskt är att jag förlät dom för detta. Men jag vet fortfarande vilka som är falska och äkta, o de falska kommer fortfarande ha en plats längst bak på min såkallade "kompis" lista.
Men nu stormtrivs jag och har det bättre än för, livet blir bättre!

Mobbing.. vad fan lönar det sig till..jag läste en jätte, menar jätte bra blogg, den handlade om mobbing. Även stjärnor har blivit trakasserade även de. Jag själv har mått väldigt dåligt en tid, något jag verkligen inte vill prata om och som förföljer mig fortfarande, något som aldrig går bort, något jag är förjävla känslig emot. som t.e.x när någon av kompisarna skojjar med mig, träffar de "det dära ordet" som jag/familj/vänner kallade mobbing, mår jag dåligt en HEL dag. För jag skojjar inte, det var hemskt. Jag kan verkligen inte fatta hur hemskt det kunnat sluta, det var hemskt och det varade ett helt år. (nästan iaf, tillsilut bröt jag ihop osv osv.)
De som mobbar någon är hemska männsikor, de kan vara de som "försöker" vara tuffa och coola inför sina "poolare" och driver med en männsika som blir sårad, ledsen och tar det hela allvarligt. Eller kan det vara mobbare som själv inte har det lätt, som har dåligt själlvförtroende, eller tror att det blir lättare att säga något genom mobbning. De flesta är själva osäkra. Detta är något som jag verkligen hatar och som jag vet
är hemskt. Men som vanligt, livet blir bättre.

Skitsnack..jadu, alla har väll någon gång varit med i skitsnack, många tänker "bara tjejstil" inget för killar, de bara slåss. Men så är det faktiskt inte, jag är faktiskt inget geni, ganska osmart faktiskt, men jag vet att det är många killar (oxå) som snackar skit bakom ryggen på andra. Tjejer gör det förståss mer iaf vad jag tror. Man vet ju själv att det är jävligt svårt att sitta där, lyssna på varandra och sen ställa sig upp o säga;
Nu får ni FAN ta och sluta prata skit. Om ni vill säga det, gå fram till personen och säg det. detta är bullshit."
Dessa personer som vågar säga detta är riktigt starka, de visar bara inte mod, utan också att den är en riktigt vän, och vågar stå upp för sin vän och inte driva sig själv in i kompis gängets skitsnack. LIXOM HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT GÅ FRAM TILL PERSONEN OCH SÄGA SOM DET ÄR ISTÄLLET FÖR ATT PRATA SKIT BAKOM RYGGEN, FÖR ELLER SENARE KOMMER DET FRAM OCH DÅ BLIR MAN JÄVLIGT LEDSEN. SÄG DET TILL PERSONEN ISTÄLLET. ELLER HÅLL DET FÖR DIG SJÄLV. INGET TJÄNAR TILL ATT PRATA BULLSHIT.
Så; Shut the fuck up.
Dålig språk jag har, men ni fattar. Jag önskar att jag också kunde vara mer modig, men det är något man borde tänka på och ta åt sig, även jag.

Detta är la ganska enkelt också;
lämna det förflutna bakom dig. Och ta det goda med dig.
Hur svårt det än kan va, gör det, kämpa för det kommer man längst på.

- Kämpa för att komma till toppen-


Mina vänner är bland de viktigaste jag har, och kan dö för dom.





Nu ska jag hem!

Postat den: 2012-02-27 @ 15:24:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu har jag slutat skolan och ska hem, blir bara att packa tre hö påsar idag, Yey
Sen rider jag och Chillar deg. Puss


Friends forever!

Postat den: 2012-02-27 @ 11:37:35 | Allmänt | Kommentarer (0)

Puss Tilda! <3


Snart svenska

Postat den: 2012-02-27 @ 09:19:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Denna långa väg..

Postat den: 2012-02-27 @ 07:22:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hihi varje morgon när jag ska gå till bussen måste jag gå fram till slutet av vår väg , vår väg in till vårat hus är lååång så jag får gå en lång bit, look |
¥


Kvälls outfit!

Postat den: 2012-02-27 @ 07:20:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hihi detta är min lillasysters onepiece som jag valde att ha på mig ikväll! Vacker haha^^


Grön kavaj? (:

Postat den: 2012-02-26 @ 18:52:56 | Info | Kommentarer (3)

Såg att första ekipaget hade grön kavaj, jag ska ju köra på mörk grönt i år och kanske ska ha grön kavaj då, men vet inte om det blir fult, vad tycker ni? :)


Källa: Blocket.se


Källa: Hööks.

Nya fina bilder!´+ ridit.

Postat den: 2012-02-26 @ 18:36:46 | Ridpass | Kommentarer (6)

Nu har jag ridit och tittar på hästhoppning ifrån Göteborgs horse show.
Det gick bra idag, han var snäll och lydig, var lite stressig och stegrade några gånger..Cajsa fångade faktiskt en bild när han precis hade börjat stegra.. bakifrån o inte så bra så aa, sen fick jag några andra bilde också..
puss!!


Början på stegring^^


Sötnos!



Never mind I find someone like <3
min framtidsponny.<3

Tillbaka till startsidan