..

Postat den: 2012-06-30 @ 22:28:45 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ni märker hur sjukt dålig Update det är Asså, men så får det bli tills appen funkar eller om jag får ngn ny data, (som jag aldrig kommer få)
Tittat på film med familjen, haft det gött hos wilma, önskar jag hade mer tid åt kompisar, just nu snurrar mitt huvud känns det som.. Jaja. Jag sover på allting, lixom Tare lugnt tills jag vet hur jag vill ha det, men jag har ju hästarna jag vet att det tar en bit av mitt liv , vilket är tråkigt för jag missar mycket roligt med kompisarna. ;/

alltid lika roligt.

Postat den: 2012-06-29 @ 16:45:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

under stryket är det som jag blev extra glad för men alla dessa 7 nya kommentarer endast idag, gö mig hur glad som helst. :)

Sry

Postat den: 2012-06-29 @ 16:39:52 | Allmänt | Kommentarer (0)

sry bad update. men såhär är det igår tänkte jag blogga , men mobilen stannade och inlägget raderades var trött och gick och la mig ist. inte hunnit blogga men igår så precis när jag täknte gå ut och rida boss så var en av hans sko lös, så han fick gå in igen och vila, min hovslagare är på semester så han kan inte sko han för att vara på säkra sidan får han vila och inte ridas till hovslagaren kommer hem. tråkigt för allt jag jobbat för är som bårtblost typ.. men men, chillar hos wilma, sover hos henne inatt, snattade hennes data när hon duschar ha en bra dag alla! 
Tack för alla söta kommentarer det värmer alltid!<3 


bjuder på bilderna.. 


Jobb

Postat den: 2012-06-28 @ 14:43:19 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jobbar till kl 4 som igår men inte lika jobbig idag, nästan kul. Jag är väldigt trött men tänker på annat när jag jobbar så tiden går fort ändå. 
 
 
Ska nog färga mitt hår tbx till denna färgen, Vill vara mer brunett, inte halvblond. Så nu ska jag ha lite mörkare än vad jag har nu. 
k

Ridit

Postat den: 2012-06-27 @ 20:00:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nyss kommit in från stallet, idag red jag på ängen, tog med mig mobilen för att jag skulle galoppera tills  låten var slut och sen skritta tre min, gallopera till en ny låt osv osv'  låter kanske inte ett dugg jobbigt men testa själva, ca 4minuter på en stor äng i gallop är länge. I början var han skit pigg , bocka stegra och sprang iväg men efter ett tag blev han trött och lugnade ner sig, men var ändå pigg och arbetsvillig även att han var trött och svettig så man trodde Vi hade badat. Skrittade sen hem och duschade av han sen släppte ut han i hagen så får han gå och beta tills ikvällM då han går in och sover. Imorgon kör jag på ängen igen, likadant!! En vecka hård träning sen ska vi försöka ta en till privatlektion för Jens innan tävlingen sen dagen efter tävlingen åker vi till falsterbo, nästan ett måste att åka dit varje år, så jäklar grymt är det! 
 
 
I bakgrunden ser man ängen vi red på idag.

Ska hem

Postat den: 2012-06-27 @ 16:32:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

 
Ska hem nu, boss ska ridas tufft pass på vår äng, gallopera och galoppera, samt galoppera igen, annars tar jag och rider bort till golfbanan, rider där , men beror helt på trafiken, vill inte möta lastbil. Vi får se. 

Jobbet

Postat den: 2012-06-27 @ 09:17:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jobbar hela dagen, rider boss tufft när jag kommer hem, konditions träna på vår stora äng.

Utveckling

Postat den: 2012-06-26 @ 19:41:37 | Allmänt | Kommentarer (1)

Okej, vi har haft en lång resa, men har en ännu längre resa kvar. men vi har utvecklats vi tar allt från början.

För ett årsedan (lite mer) köpte jag en liten söt ponny vid namn Sörbys Boss, han var endast grundriden i skritt/trav/gallop och bara löshoppad, han var en mycket fin och duktig ponny även att jag bara red dressyr när jag provred han, vi fastnade för han och köpte han.

Efter ett tag började vi träna han, endast hemma. och då såg det ut såhär;


Sen fick vi en ordinarie plats i lovisas hoppgrupp för jens wikström. Vi började träna för han och lärde oss hur mycket som helst, det är tack vare den hjälpen som jag och boss har utvecklats så himla mycket.
Vi såg boss framgångar och vi fattade mer och mer att denna hästen kommer gå långt, med rätt utbildning och inte stressa har vi en häst som är en på miljonen.

Efter ett tag av träning såg det ut såhär:


redan efter det ser man en skillnad eller hur?
Efter ett tag började vi starta små tävlingar, om detta var innan den träningen som visas på filmen eller efter kommer jag ej ihåg men vi startade vår första tävling 60 och 70cm. Vi fick 2 stopp på 60 och ett pet i 70. Kom inte med någon rosett hem men huvudsaken var att det var kul, och det var det.

vår första tävling ser ut såhär:

Inom ett halvår hade vi debuterat vår första 1m (tävling) på samma ställe som vår första tävling. Med felfria rundor i 80 & 90. Vi fick med oss en bomm ner på näst nästa sista hindret. Men annars en fin runda för att vara vår första.

den såg utsåhär:


Vi har klättrat och klättrat och tävlat endast 3 lokala tävlingar och rosett i alla tävlingar.
Vi har tävlat i bratteborg, forserum och svarttorp.

Detta var i forserum, 90 rundan, vi hade jätte fin runda, allting satt förutom att han var lite övertaggad efter första hindret och valde väg själv, vi fick 0 fel och rosett.


Detta var i bratteborg, 90 rundan som vi var felfria i och fick rosett, en sekund ifrån den som hade snabbast tid. 

Vi fortsatte att träna och det gav resultat, vi hoppade hinder på 110 utan tvekan och fixade banor och hinder på 80-90-1m hela tiden.
Detta var från våran sista hoppträning för sommaren med jens. Dock så tar jag privatlektioner ibland, eller ska försöka börja.


Men detta under bara 1 år, Vi har debuterat 1m klubbtävling och nu är vi anmälda till 1m lokal tävling, fårgat min tränare om det valet och han sa att det var bra, och att vi kan tävla den klassen.
Vi har tävlat 3 ynka lokala men känns som vi tälvat för evigt tillsammans. vi älskar varandra och litar på varandra vilket är viktigt. vi har lång resa kvar men har nu anmält oss till:
Svenska newforest mästerskapen - NF - SM.
Vi ska hoppa på gräs 90 & 1m , tävla en ungponnykombination med hoppning dressyr och utställning och sastar såklart på att bli svensk new forest mästare. Vi kommer självklart hoppa 2 klasser på söndagen då vi satsar mer på hoppningen än på dressyren och utställningen.
Jag verkligen älksar boss och vet att han kommer komma långt antingen med mig eller med någon annan. Vi får bara hoppas att jag inte växer mer och boss växer till sig lite till. Men jag älskar han oavsett vad och våran framgång är fantastikst, om ni inte orkat titta på filmerna kommer nu bilder. Njut.

Boss första hoppas med ryttare på ryggen




Efter ett år





och mitt favvo foto:


Vad tycker ni? :)

Hoppträningen

Postat den: 2012-06-26 @ 18:58:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hoppträningen gick bra, var privatträning för mig och lovisa, intensivt pass så boss blev väldigt trött, hoppade lite olika hinder, han hoppa fint men tveka osv osv, jag måste vara mer bestämd och hålla min skänkel nära så jag hela tiden kan vara bestämd ifall han skulle få för sig att smita, eller vägra. Så det tränade jag mycket på, men vi ska börja köra mer hård pass. för att det jag kör nu är alldeles för mesigt, nu ska jag ut och konditions träna på vår stora äng hela veckan + lite golfrundan i skogen. Nu kan jag blogga från min lilla minilaptop så kommer film sen hur mke boss och jag utvecklats ;)

Sålänge får ni nöja er med gamla bilder.


bild från treårstest.

Hoppträning

Postat den: 2012-06-26 @ 13:40:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hoppträning nu, ska bli kul. Lyssnar på pound the alarm. Lätt en av de bästa låtarna promise!
 

..

Postat den: 2012-06-26 @ 09:09:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jobbar, Bengt göran fridolf janne Karlsson döda mig. Men mamma hämtar mig halv 12 typ sen hopp träning :)

Tävling om 12 dagar!

Postat den: 2012-06-25 @ 21:35:09 | Allmänt | Kommentarer (0)

Känns gött att vara ute på tävlings banorna, boss har fått vila från tävlingarna ett tag nu, inte för att det harvgått dåligt, har fått rosett i båda klasserna, men för att han inte ska tröttna på det. Men nu är vi back on track och kör på tävling i Aneby. 90 & 1m debut i 1m på lokal tävling, kommer bli kombination och kanske maxad bana eller kluriga svängar, boss kan hoppa det , men jag har inte stora förväntningar eller stor press på han, vi får se hur det går, jag kanske inte kommer hem med en enda rosett vem vet? Men det får vi hoppas på, tror att mammas nerver kommer vara på plats i 1m hon tycker 1m är "högt" och därför inte låtit mig tävla det haha. Men Nu kör vi. Vi är taggade. 
 
 
 
Detta är när vi hoppade 1m klubbis man kan inte direkt säga att han inte klara det, han är minst 30cm över det, plus att vi är mer utbildade nu än vad viövar då.
 

Hej!

Postat den: 2012-06-25 @ 21:25:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hemma från Lovisadagen har varit awesume. Hade jätte kul, badade i hennes pool i regn och storm typ. As gött. Boss får vila idag. Han kommer ha överenergi till träningen imorgon, men då får jag bara lära mig att hantera det, och ifall han nu skulle ha det  tävling Någon gång så vet jag hur jag ska hanskas med det. Ev tävling om 12 dagar , i Aneby 90 & 1m sista tävlingen innan NF SM vill hoppa 90 & 1m för att checka av han, ska ju hoppa de i Vetlanda. Men vi får se om det blir av, en dag innan vi ska dra till Falsterbo. Så vi får se ja. När jag kom hem från Lovisa gick jag till stallet hälsade på boss , han var kelig , satte på han exem täcke och sen hämtade jag tröja och båda min rid västar, ska titta vilken jag såg minst biffig/klumpig/tjock ut i, kom tillslut överens med resten av familjen att jag såg minst de dära ut i min nya, hoppar med den nya alltså. Men imorgon är det jobb för att kunna tjäna ihop till min sadel och tävling utrustning. Shit, kill me. Aja inte så länge denna veckan nästa vecka blir det mest. :) 
 
Shit vad liten jag ser ut! :)
 

Nicholai ev. Nellie ska

Postat den: 2012-06-25 @ 12:57:18 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nicholai hollesen och eventuellt nellie Berntsson ska ja bloggträff sammà datum som vi (Lovisa och jag) ska på Falsterbo de ska ha iFalsterbo såklart ska vi dit! Fan vad kul! 
 

Omg

Postat den: 2012-06-25 @ 12:54:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tillbaka till startsidan