godnatt

Postat den: 2012-10-31 @ 22:18:44 | Djur | Kommentarer (0)

Hej alla.. Igår var jag arg.. Ledsen osv osv .. Ville inte prata eller dra mig till någon, men vaknar alltid som att inget hänt.. Och lixon ... Glad .. Så lämnade de bakom mig.. Försökt blogga hela dagen men appen laggar, ni ska inte behöva lida för att jag inte är på topp varje dag. Lyssnar på musik och är glad. Nu ska jag sova. Vi hörs! Och godnatt.


orkar inte just nu

Postat den: 2012-10-30 @ 21:38:06 | Djur | Kommentarer (0)

Just nu är de lite si och så. Konstigt hur jag orkar hjälpa andra när jag inte ens kan ta hand om mig själv, mycket som sägs i denna värld som inte stämmer och vet faktiskt inte vad och vem jag ska tro på längre. Och orkar inte just nu. Egentligen har jag ingen lust att bo kvar i denna staden.. I denna fula äckliga och vidriga håla som är kallad Nässjö. Jag vet inte hur länge jag orkar inte hålla på såhär. Men jag är rätt säker på att de inte är länge till. Jag kanske är den där tjejen som verkar så sprallig och glad. Men nu börjar de negativa vinna .. Och orkar faktiskt inte kämpa emot längre .. Så tar ett litet break från allt nu, vänner och blogg. Vi hörs om ett tag. Nu ska jag ta hand om min familj och mig själv. Vi hörs'


svar på kommentar

Postat den: 2012-10-30 @ 14:42:07 | Djur | Kommentarer (0)

hej där! Jag läser inte nellie Berntsson's 24/7 utan tittar in någon gång ibland för att de är en bra BLOGG. Jag härmar inte , men ändå är jag rätt säker på att de INTE är HON SOM KOMMIT PÅ DE ORDEN. De finns tusen andra bloggar som skrivit exakt likadant utan att de måste ha härmat just henne, alla i Sverige vet inte vem hon är. Om jag Inte hade kommit på något själv hade jag inte fått idéen att skriva detta, och om jag inte hade kommit på något "eget" som du påstår så hade inte DU gått in och lagt tid på att kommentera något till mig. sen hade inte mina läsare stannat kvar om jag härmade någon, jag har kommit på något eget DET GÖR ATT DOM STANNAR.. Annars hade jag nog haft 0 besökare om dagen, sug på den ;)


Shit.

Postat den: 2012-10-30 @ 12:01:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

 
Något jag ska skriva om nu .. är rätt känsligt... eller inte känsligt.. men det är nog VÄLDIGT...VÄLDIGT många som har.. lixom... som känner sig träffade. Vet inte om detta kommer bli något sånt där KLOCKRENT deepshit, men känner ändå att jag måste.. och att det jag skriver nu. kommer direkt ifrån mitt hjärta.. mina egna tankar.. & åsikter.

Är de inte konstigt hur "träffad" man kan bli bara genom ett SMS, facebook meddelande eller kanske kik meddelande? Från den dära "speciella" personen som man aldrig trodde man skulle snacka med. Som man tycker är sådär extra snygg, kanske den han med stort H. Hur man senare fortsätter snacka och bygger upp en känsla för en person bara via SMS. Innnan man ens träffat person, men vet knappt något om personen, men ändå fortsätter man snacka, man skickar söta sms hit och dit. Bygger mer känslor, men innerst inne vet man kanske att man ALDRIG kommer träffa personen. Kanske för att modet inte räcker? Vem vet.

Men ändå, tillslut skickar någon de dära smset om att man ska träffas någon dag. För skojjs skull.
Och om man sen träffar personen, kanske man tycker tvärt om .. uh herregud vad överdriven.. konstig och yada yada. Men kanske man tycker om personen ännu mer. Träffas oftare. Skickar SMS varje eviga dag, ler MOT MOBILEN för att man blir så himla glad inombords, men sen kan man inte fatta att man har byggt upp dessa känslor bakom en mobilskärm. Man träffas mer, pratar, men vet fortfarande INGET om personens bakgrund, vad h*n gillar inte gillar, och yada yada, you know.

Kanske har man turen och de blir något av de som man en gång byggt upp via sms, facebook meddelande eller kik meddelande ex. Men ibland blir man bara sårad. Man blir lämnad ensam kvar. men minnerna finns kvar och hugger till varje dag, när man en dag kände sig speciell för personen, nästa dag är man lämnad, och får aggera som man inte bryr sig? Känner någon sig träffad? tror att detta förekommer VÄLDIGT ofta då mobiler är hjälpmedel, man blir inte lika blyg bakom en skärm, därav ser man t.ex massa taskiga kommentarer, sms och yada yada,  Sanningen börjar krypa fram, och man inser sen hur blind och DUM man varit som inte tagit reda på vad personen kanske kände, eller hur h*n är. Detta mina kära vänner kallas att man bygger upp känslor via sms.

Ibland blir jag trött på att driva blogg, alla har olika åsikter, vissa vill synas. någon ... NÅGON vill få status osv osv. Men ändå kommer jag inte sluta blogga, för bloggen är som min dagbok, ja skriver ut hur jag känner, vad jag gör osv. Den enda skillnaden är att NI är välkomna att läsa den. Men de betyder inte att folk kan utnyttja mig för de. jag kanske inte är som DU eller DU. eller så kanske jag är som DU eller han som står på andra sidan gatan och glor. Jag har oxå tankar och känslor, och jag kan faktiskt oxå blir kär. Men de sårar. Speciellt om man inte vet något om personen egentligen, hur personen är.

Vad jag egentligen ville få ut med detta inlägg är att ta reda på PERSONEN, vad h*n tycker och tänker, info om personen. För att slippa bli sårad, för sen har du egentligen bara dig själv att skylla right? Du kan bli RIKTIGT RIKTIGT SÅRAD annars. Sen får man gärna skicka gulliga sms, prata träffas och si o så.Det kan jag erkänna själv att de är hur kul som helst att få ett sms som man väntat på, öppna de sen står de jätte söt oxå, man ler och blir glad. SUPER KUL! verkligen. men tyvärr är de inte lika kul att bli bortglömd nästa sekund. Och senare få reda på sanningen, den sanningen som man aldirg letade efter för man var blind, blind blir man när man gillar någon. Man måste bara våga stå upp och våga ta reda på sanningen.






Godmorgon,

Postat den: 2012-10-30 @ 09:39:10 | Djur | Kommentarer (0)

Idag ska hästen klippas, sen joggas i ridhuset för imorgon är det träning för Jens. Ska bli riktigt kul verkligen.
mer har jag inte planerat. Hade en bra natt. Sov gott och vaknade upp vid 09:15 wow. Tittade instagram, där fick jag mig ett gott skratt som jag började dagen med. Har ingen aning om jag ska skratta eller gråta, de lär vi märka snart <3

Ser ni på bilden på mig? STOR SKILLNAD på håret nu oxå ... Hahah


Shiiit vilken dag..

Postat den: 2012-10-29 @ 21:46:35 | Djur | Kommentarer (0)

Haft en grymt rolig dag med Selma. Berättar mer imorgon. Fick sms av en underbar vän just nu. Hon läser serii mina tankar och känslor. Helt sjukt. Jag har sånna underbara vänner hos mig som betyder allt. De skyddar mig mot alla känns de som och jag verkligen älskar de för de fattar hur jag känner och asså de går inte att förklara bara att de är sjukt hur glad jag är. De är som en mur runt mig när något händer och de känns GRYMT safe.
Ja ni.. Te i knät i sängen, musik på högsta volym i hörlurarna och talar .. Nej ... Smsar och berättar hur jag känner för min fina vän.

Godnatt.


Var de någon som sa kort?

Postat den: 2012-10-29 @ 17:20:57 | Djur | Kommentarer (0)

Kort hår :( :( :(
Men ser ni att hela håret förutom luggen är lika långt? :D yipppiiee'


rider boss

Postat den: 2012-10-29 @ 15:32:21 | Djur | Kommentarer (0)

Haha beroende på inlägget förut.. Jag har tagit bort min kod på mobilen. Orkade seriöst inte ha de. Så nu är koden borta 4evah. (Förutom på idrotten i skolan) Selma rider boss just nu och de ser verkligen super fint ut.

Påtala om de, klippte mig idag , och ville få allting nästan lika jämnt i hela håret så nu jävlar blev de kort menar seriöst kort, ska gå i skolan med bulle nu ett tag.. :/
haha.
Vi hörs later on!


Selma och cajsa här!

Postat den: 2012-10-29 @ 12:27:29 | Djur | Kommentarer (0)

Tjao! Just nu ska Lina klippa sej så jag & Cajsa bloggar nu... Idag så ska Lina & jag rida boss sen blir det lövhult! Jag ska ha cafét där, så Lina får stå och sälja kakor å sånt medans jag rider! Cajsa & jag sitter nu & väntar på att Lina ska bli klar så vi kan gå & köpa jeans & öronhängen (mobba inte våran stavning) Cajsa & jag har så tråkigt så de kanske kommer mer deep shit sen! Hejdå! Lina är sjuuuukt snygg på denna bilden, right?


godmorgon

Postat den: 2012-10-29 @ 08:21:28 | Djur | Kommentarer (0)

Godmorgon vaknade nyss. 08:15 ... Varför ska jag vakna så tidigt? Klippning idag...sen ska kompis hänga med mig hem, ska se om mamma kan hjälpa mig klippa boss, är ju träning på onsdag för jens. Så hoppas att han kan bli klippt innan då. ska snart få gå ner och platta till håret för de kan inte se ut som ett troll när jag går till frissan. Ska oxå sätte på te - vatten och se om jag kan fortsätta se en vampyr film som jag aldrig han se jätte långt på. Den var faktiskt bra, även att inte Cajsa och Wilma var så intresserade av att se på tv... Detta blev ett helt random inlägg. Men de får ni ta.. Ja juste. Ni kanske undrar varför rubriken blir så konstiga? Som igår blev de rodnar nät de skulle va godnatt osv.. Men de var för att de ändrades här på appen på ord som iPhone redan har eller ngt... Så de var inte att jag skrev de. ;)


Rodnar

Postat den: 2012-10-28 @ 21:26:06 | Djur | Kommentarer (0)

Kom nyss ut från duschen. Imorgon ska jag klippa mig... Kill me ;) så kände att jag ville ha JÄTTE RENT HÅR :) ska bara klippa topparna.. Sen kanske inget på min lugg eller de allra slitnaste för vill att luggen ska växa ut och vara exakt lika långt som de andra håret.

Jag är glad och satsar på boss mer än någonsin och boss är verkligen super fin! Älskar mina vänner och ska försöka att umgås med dom så mycket som möjligt. Älskar min familj som ställer upp för mig , speciellt mamma och pappa som kör mig på tävlingar hit och dit. Betalar hästsaker, kläder och allt det dära som jag vill ha. Ska göra mitt bästa i skolan också.. För att göra mamma och pappa stolta.. Känns som att jag mest gör dom besvikna. Tar sönder allt, för okoncentrerad, pratar för mke , för slarvig , för ointresserad osv osv, mi pappi o mammi slösar bort väldigt mke pengar på MIG. Ska försöka bättra mig. Och se de ljusa stunderna i livet. Det enklaste sättet att bli lycklig är att släppa de som gör dig ledsen. Men snälla lina som var snäll mot allt och alla är fortfarande inte tillbaka. Jag längtar tills att få hämnas. Jag älskar att vinna, och om detta nu är en lek, kommer jag gå ut ur leken som en vinnare.

Godnatt.


Rispades

Postat den: 2012-10-28 @ 20:41:44 | Djur | Kommentarer (0)

boss kändes verkligen genom Arbetad när jag började, men han kan bli väldigt stressig och små travar när jag skrittat på kort tygel och blir lite stark när jag ska sakta av från gallop till skritt, eller trav till skritt, vill inte dra i han för mke så gör väldigt små volter tills han slutar och går i den gångarten jag vill.
Gjorde mycket avsaktningar osv. Och efter ett tag gav han sig och de var lättare att sakta av. Men boss har verkligen fått en jämn rymt i galoppen, han kan både öka och minska sen få tillbaka samma rytm igen. Super roligt!
Ångrade inte en sekund att jag köpte unghäst istället för färdig utbildad häst. Så jäkla kul att rida boss nu och se hur han har utvecklats, och vi har ett sånt band tillsammans som ingen kan knäcka! Har de verkligen bra här på gården och vill över allt annat bo kvar här för alltid typ. Så sjukt skönt här, och eftersom att jag har lämnat känslor bakom mig hör i Nässjö, vill jag fortfarande bo kvar här där alla mina fina vänner finns!

Xoxo lina.


spirit

Postat den: 2012-10-28 @ 15:47:00 | Djur | Kommentarer (0)

jag , Cajsa och Wilma satt och tittade på spirit. Har seriöst aldrig gråtit så mke, men inte för att den var sorglig utan för jag började garva så mycket för att Wilma var så jävla ful när hon lipa, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så nu letar vi ny sorglig film. så jag kan skratta lika mke åt Wilma igen. Haha.


:)

Postat den: 2012-10-28 @ 12:22:31 | Djur | Kommentarer (0)

Känner mig som Blair i gossip girl i denna.. Ska köpa en sån här och ha på morgonen, grymt skön och frän! Tack för lånet mamma ;)


Godmorgon

Postat den: 2012-10-28 @ 11:43:26 | Djur | Kommentarer (0)

vaknade inatt av att Sara låg ungefär på mig... Sen var halva madrassen fri. Försökte putta henne men gick inte. Hon var som en sten. Wilma Blomqvist kommer till mig senare idag. Just nu ligger jag bara i soffan försöker välja film på netflix med våran nya tv. Men är lite för många filmer att välja på.. Kommer ta ett tag, varmt te i knät och bara ha tid för mig själv just nu är skönt. Vi hörs senare!


Tillbaka till startsidan