Rolig nyhet!

Postat den: 2013-04-30 @ 17:39:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har en rolig och förvånande nyhet till er! Imorgon är det tävling för Cajsa och Boss, men tyvärr igår på träningen så gick cajsa och boss omkull, Men boss fick inte någon skada eller så, han hoppade hinder efter det osv. Och jens sa att igår att de va okey att tävla om Boss var frisk. och de verkar han vara. Dock så blev cajsa lite skrajj efter allt som hände, och för att inte föra över rädslan på boss så ska jag få hoppa boss i 90cm. Så imorgon är det även hopptävling för mig, jag har ju ridit boss innan och kan alla hans knappar, så de går nog bra, får vara lite extra bestämd om han kanske är lite skrajj och även testar mig! Men de ska funka! Så de ska bli riktigt kul. Idag ska jag till tjejerna och mysa med dom, Ska hem sen ikväll för att få en bra sömn och kunna ladda upp för tävling! Gick in på netto och köpte godis och även alkohol fri cider, för de är så sött och riktigt gott. Men hon som jobbade i kassan tittade nog mer än 20 ggr på burken för att försäkra sig i att de var alkohol fri. hahah trots att det ståd att det var det över HELA burken haha. Lite kul. Hon såg väldigt förvirrad ut.. så de blir mys. Äter lite korv här hemma, sen bara käkar godis och myser med kompisarna! Massa tjejsnack osv! 


Vi hörs senare puss! 

Senaste tävlingen för mig och boss, det var en L:D eller L:C kommer inte ihåg som var i höstas så det var ett tag sen, ska bli riktigt kul och hoppas att jag får tillbaka allt tävlingsug, vilket jag hade förra gången jag BARA var med på en tävling som cajsa hoppade haha. 

20 frågor om mig själv, ärligt

Postat den: 2013-04-28 @ 14:46:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Namn: Lina Jansson 
ålder: 14, snart 15, den 15 e maj.
längd: 160 
 ------------------------
vad är du rädd för?: Flyga flygplan, spindlar och ormar.
3 bra egenskaper hos dig själv?: glad, sprallig, vänlig
3 mindre bra egenskaper hos dig själv: dålig förlorare, blir lätt väldigt arg när jag förlorar, har svårt att säga vad jag egentligen vill och känner. 
-------------------------
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: sig själv, go och rolig, se bra ut, snäll men inte föööör snäll, lukta gott! 
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: sårat och sårat, gjort ngn besviken ngn gång när vi inte känt likadant för varandra, men inte sårat sådär "vilja dö så ledsen" sättet haha.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: ja de har jag, dum nog 2 ggr, men man lär sig av misstag, dock sårar det och tar tid. 
har du strulat med någon: ah...?
-----------------------------
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: riktigt ledsen är när någon lurat mig, sen lämnat mig, förbannad alla spelare och alla domare på plan när jag spelar fotboll.
Har du någonsin sportat: går på fotboll nu, har ridit (ångrar dock att jag sluta), Sen testat massa olika saker. Någon du ser upp till: MAria montazami och lionel Messi såklart. 
--------------------------
Någon som gjort dig riktigt glad i ditt liv:  alla som jag umgås med gör mig glad, även att jag blir ledsen av olika anledningar med folk som jag umgås med ångrar jag inte det, eftersom att det en gång fick mig glad, lixom. 
Värsta smärtan du råkat ut för: det beror på vad man syftar på, när någon sårat mig, och när jag skadat mig. 
Har du piercing eller tatuering: naveln och i öronen, ingen tatuering. 
-----------
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? japp, men jag tänker inte säga vad eftersom att det är just en hemlighet. 
vem tillbringade du minst 2 timmar med?: mitt fotbollslag
är du i ett förhållande nu: nej och vill inte det Heller. 
hur känner du dig just nu? glad, men trött. 
 


Hej alla'

Postat den: 2013-04-28 @ 13:53:19 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår var jag som sagt med tjejerna. De var super kul, käka planka olika tävlingar osv som dom hade fixat! Åkte dock hem vid 11 för att de var ju match dagen efter på morgonen, så kände att jag ville sova ordentligt. Idag spelade vi match, förlorade med 3-0 dock spelade vi bra och kämpade på väl, vi hade endast 2 avbytare, medans andra spelare var skadade eller ont i halsen, vilket resulterade till att vi inte kunde byta så ofta och blev väldigt trötta medans andra laget hade ca, 8 avbytare dom kunde byta med. Men de ska vi inte skylla på, dom var också väldigt duktiga och tuffa. Medans vi var väldigt trötta. Dock spelade alla så bra dom kunde och dd kändes super. Jag spelade back, men sen i slutet så kom Sofie springande och sa att jag skulle spela topp, de är första gången jag får göra de utan att ens tjata. Så de var kul! nu sitter jag hemma, tittar tv, snackar med vänner osv. Linn ska flytta sina hästar till gummagården så det är nästan jämte oss, så vi ska ses sen hihi! 
 
vårt internet har tagit slut nu, så de är drf bloggningen är så dålig, men snart ny månad då blir det bättre. Har fått en riktigt bra ide om åsiktsinläg när jag snackade med Cajsa, så den kommer senare. Vet inte när de blir dock. 
 
Fina boss! 
 
Ge mig sommar nu!! 

Varit på stan

Postat den: 2013-04-27 @ 13:07:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag så åkte jag, mamma och cajsa in till stan och käkade hotell frukost as gott!! Sen gick vi på stan, ska börja samla på typ ett armband sen kan man lägga till massa olika pandora smycken på det, as snyggt, det fanns et litet smycke som var guld och en diamt på toppen DEN ska jag SÅ hårt köpa först typ haha.. men den var dyr 1350 kr men vad ska man förvänta sig när det är en diamt i, haha! 
Köpte en navelpiercing också, sen gick jag till intersport och fixade sulor för mina fötter för de är typ ngt som har tryckts ner det är därför dt gör ont när jag springer, så det har jag fixat! 


Nu har jag bytt om till finkläder för tjejerna ska ju ha planka ikväll haha, så jag har redan börjat byta om, lite tidigt kanske! 

Vi hörs! 


Trött

Postat den: 2013-04-26 @ 22:34:16 | Allmänt | Kommentarer (0)

Bloggar lite snabbt ska sova nu, hängde med hannah hem efter skolan, åt mat pratade osv , sen bör det fotbollsträning, sen kick off med fotbollen, gick och käka pizza med dom osv, mys lugnt! Sen efter det gick jag och Linnea och träffa Liam, issa, Oscar, Eddie, casper, de va kul men jag är lite less för att jag fick åka hem så tidigt de ville jag ju inte! Jaja, nu ska jag sova, imorgon är det frukost på hotell högland, så de är la skönt att jag åkte hem i tid haha.'puss godnatt! 
 

Jag hann

Postat den: 2013-04-25 @ 19:51:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu har jag övat klart, kan både huvudstäder och länderna, as gött! Ska checka igenom det en gång efter ag sett programmet hockeymatchen. Om 10 minuter börjar det haha gud så kul! 

Hörs sen!

Förresten ridpasset på fantasi gick super idag, hon ver mjuk och fin, blev pigg i slutet och körde skänkelvikningar, öppnor och byten såå fint! Sjukt nöjd med henne idag! 




Puuh

Postat den: 2013-04-25 @ 18:30:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

hahaa shiit vad stressigt, men lina gillar hahha, kom hem från skolan, gick upp och tittade på del 2 av hockeymatchen de där nya programmet på tv 4. Såååå goa är dom , höll på att skratta ihjäl mig. Sen efter det så såg jag att del 3 skulle sändas idag kl 20:00. Då var det bara sätta på sig ridkläderna, mocka, packa, blanda mat, byta vatten och rida. Gjorde de, kommer inlägg sen om jag hinner hur de gick att rida Fantasi. Efter det var de direkt upp på rummet, städa, sen direkt in i duschen, skönt. NU är klockan 18:30, och jag har en och en halvtimme på mig att öva på SO:n men det är svårt så behöver mke tid. 

Bloggar senare, puss!




Godnatt

Postat den: 2013-04-24 @ 21:14:08 | Allmänt | Kommentarer (0)

Efter att ha powerwalkat 2 varv runt sjön på elevens val. INtervall tränat i ca. 1 timme med fotbollen, och stryektränat lite hemma,  var det mer än skönt att duscha, smörja in sig med body lotion, hoppa in i sin rosa lurviga onepiece, käka upp en liten snickers (jag vet inte bra men kunde inte hålla mig) sätta sig på fb och snacka är fett skönt ibland när man är såååhääär trött. 


Så nu ska jag upp med ipaden, snacka med kompisar och sen bara sova för det behövs nu för att hålla mig frisk, värme som sängen, en varm kopp obey och sen efter det sova, då håller jag mig frisk. Men peppar peppar, nu vaknar jag upp sjuk imorgon, så ska vi inte tänka, jag klarar mig. 

Godnatt! 

"Smile, so everybody wonder WHY you still smiling" 




Jag är ledsen

Postat den: 2013-04-24 @ 19:56:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har inte hunnit blogga någoonting sen 09:00. Asså jag var i skolan, som vanliga människor. Efter skolan hängde Hannah med mig hem, vi chillade, bara pratade massaaaaa tjejsnack, kommer så bra överrens med hannah asså. Så de va skit kul!! Då ville jag inte blogga för att vi pratade så mycket så vi hann lixom aldrig blogga hahha. Sen var det direkt iväg till intervall träning med fotbollen, Började tufft, sen var det lite roligare faktiskt 6 gånger skulle man köra 60 meter. Sen kom det en kille som sprang och tränade själv, det var någon "man" som var typ löpare för han sprang ruskigt fort, så fick jag möta han några gånger, inte en chans hade jag hahaha, 1 gång sprang jag lika med han, inte mer haha. 
Sen var det jobbigt igen. Shit, trodde jag skulle spy typ. När jag kom hem hade jag INGEN lust att köra styrketräning, men mamma som oxå hade varit ute och sprungit peppa mig, så jag körde ändå plankan, men jag var så stel, så hoppa in i duschen efter det, för de va ju sjuuukt kallt efter att vi hade sprungit alltså. 
Sen nu sitter jag här, snackar med folk och bloggar. Fin kombo. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Hahaa. jaja!


5 lite nyare saker ni kanske inte visste om mig.

Postat den: 2013-04-24 @ 09:00:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

1. Jag är inte alls lika blyg som jag var längre. 

2. Jag har verkligen fått inspiration till träningen, till bloggen, till fotbollen men framförallt till hästarna igen. 

3. När jag blir rastlöst går jag gärna och små äter godis, vilket inte är bra nu när jag ska börja träna ordentligt.

4. Jag är verkligen rädd för att gråta eller visa känslor inför andra i verkligheten, de känns så konstigt, så ofta håller jag det inom mig. när jag säger ofta menar jag hela tiden. 

5. Även om jag inte fuskar men ser andra fuska, då måste jag göra samma sak , för om det andra laget fuskar kommr dom vinna, så om inte jag fuskar kommer jag förlora alltså inte vinna, och om man inte vinner är man en loser och en förlorare, och det funkar inte.



#true


 

Godmorgon

Postat den: 2013-04-24 @ 07:08:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu sitter jag och äter frukost. Det är då jag har tid att blogga. Idag är det löpning på elevens val och sen fys på fotbollsträningen, wieee kan de bli bättre? haha. Jag har iaf plattat mitt hår idag, vilket jag icke gjorde igår och iförrgår. 
Idag klockan 09:00 publiceras 5 nyare saker ni inte visste om mig. Så håll utkik! Sen bloggar jag när jag kommer hem såklart!! 

Vi hörs sen, godmorgon!


Godnatt

Postat den: 2013-04-23 @ 21:34:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu är jag sååå trött och ont i hela kroppen. Tittar på the following, men sen ska jag upp och sova. Så skriver godnatt nu. Imorgon är det löpning på elevens val. Och sen fys träning med fotbollen på kvällen. Mycket röra på sig. Sen ska styrketräning in där också så blir det super! Ska plugga SO också men det fixar jag! Haha. 

Godnatt så hörs vi imorgon! 


"I don´t miss you, i miss the memories i have with you"



When boys.....+ massa inspoo

Postat den: 2013-04-23 @ 21:04:53 | Allmänt | Kommentarer (0)






 




 




 

Sprungit + styrketränat

Postat den: 2013-04-23 @ 20:36:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Haha idag var det riktigt jobbigt.. jag kände mig så töntig när jag promenerade så jag sprang både långa och korta rundan, även att jag inte är i form haha. Jag var såå sugen. Jag var mer rädd att jag skulle få ont under foten och i vaden vilket jag ALLTID får, visst vaden går att springa en bit med, men när foten gör ont asså den smärtan är så hemsk, de går bara att förklara den med att de känns som små knivar och nålar som sätter sig och trycker in i din hud varje gång du tar ner din fot när du springer- kan ni bara tänka er hur ont det gör? Jag börjar lipa så ont gör det. MEN idag fick jag inte ont någonstans, visst lite små ont i knäna och vaderna, men de var inget som störde mig, inte hållen heller, så idag gick det bra. Lite dålig kondition me jag slutade inte springa, utan ökade steget extra i slutet för att ta ut mig helt. Älskar den där känslan när man stannar och benen inte känns, de känns som att man typ står på moln, och man kan knappt gå, man tror att man ska ramla, för benen känns som spaghetti, haha såå kul! Sen gick jag in och gjorde, sid planka 1min på varsin sida, och 3 min plankan. Alltså 1 min x3 . Körde även min rump övning, men missa 10 stycken på varsitt ben för var helt slut så gick verkligen inte, sen räckte det verkligen haha. Så nu ligger jag i soffan helt trött haha. ;) 



lalalalalla pusss

Filmen på Boss mig och fantasi!

Postat den: 2013-04-23 @ 18:44:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

 

Tillbaka till startsidan