Jag är så arg på mig själv.

Postat den: 2013-03-30 @ 19:53:30 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har gett bort en SM ponny. någonting saknas, hästarna, ponnyn som en gång var MIN, den saknas hos mig. jag har gett bort en ponny som om några år hade kunnat tävla SM med mig. Han var 4 då han tävlade LB 1m, vilket är det högsta fyraåriga ponnysar får tävla när dom är fyra. Han var på toppen redan som fyraåring. han hade hoppat enstaka hinder på 1.20 och flera hinder på 1.10. sörbys boss var perfektion men nu är han inte längre min. JaG ångrar det som fan. Jag vill tävla, träna, rida och slita som ett djur för att få bra resultat på tävlingarna , boss är ponnyn som alla drömmer om, punkt. grattis till min lillasyster som HAR Sveriges finaste ungponny, du har alltid haft tur. jag får så länge ångra mitt val för hela mitt liv typ, känns helt hopplöst. 
 
Godnatt från en tjej som är grymt besviken på sig själv.
 

Godmorgon

Postat den: 2013-03-28 @ 07:13:47 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag hade jag väldigt mycket tid på mig, så den tiden tar jag och gör ett litet morgon inlägg.. Hihi. Idag är det verkligen Chill dag i skolan. 
*matte
*svenska
lunch 
*idrott 
 
det är ju as lugnt schema idag och matte lektionen prov så slutar antagligen tidigare då! 
Se. Efter skolan hänger jg med kompis hem, sen ikväll ska alla tjejer träffas fmilda är det ju lov! 
 
ni får ha en så bra dag, så hörs vi'Puss!
 

Tror att jag skapa kaos på intersport idag

Postat den: 2013-03-27 @ 21:13:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

hej alla! Har inte haft tid att blogga , ingen mobil i inget internet kan de bli lite svårt -haha. 
jag har iaf gått i skolan som alla andra människor/barn/ungdomar. 
hade utvecklingsamtal igår, gick oväntat bra haha. och idag så slutade jag och Maja vid 3 (efter att tjatat lite på lärarna) vi drog ner till intersport för att jag skulle beställa fotbolls overall och fotbolls set. det blev lite kaos där när jag kom dit, hade en halvtimme på mig innan bussen gick och alla omklädningsrum var upptagna så bytte om ute i intersport ahha.. hade inga pengar med mig så pappa kände tydligen han som jobbade där (ja pappa tror han är kändis typ) så han ringde till han på intersport så lämnade jag in lappens (där det stod vaD jag hade beställt) bara och så skulle pappa typ betala imorgon eller ngt haha.. så han (från intersport) kom typ och ropade mitt namn/ efternamn lite pinsamt var det men jaJa, hon som hjälpte mig där sa lite på driv. "Ingen koll på den där
tjejen haha" syftade på mig och nej. Just då var det ingen koll på mig, bad min fotbolls kompis lägga tillbakà byxorna som jag inte skulle ha, bad Maja lämna lappen till han som visste att pappa skulle betala imorgon och jag själv sprang mot utgången med Maja i hälarna haha. Vi sprang genom hela stan och hörde folk skrika bakom oss "run bitch run" och vi kom precis till bussen så vi hann med bussen haha, sen  garvade vi sönder.. 
åkte sen hem, och senare var det dags att åka till påskspel på runnerydskolan, Cajsa spelade ngt .. höll på att somna jajaj, var kul ... Eller? 
nu är jag hemma och ska typ sova, ni får ha en så bra kväll.. så hörs vi imorgon hoppas jag, ska va med kompisarna imorgon, fredag morgon hämtar mamma och pappa mig för sen bär det av till Gbg.. Puss. 
 

Så ledsen

Postat den: 2013-03-25 @ 20:19:49 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det blir ingen blogginlägg för mig just nu, kanske någon gång på kvällen. Min mobil har pajat! Målet sönder så det går inte att använda dendrogs ja internet fet ni ju hur det är, har kämpat med det i 1 timme nu.. Funkar verkligen inte. Så bloggar från ipaden just nu, jajaj. Imorgon är det utvecklingsamtal men känns ändå rätt bra. 
 
Haha suttit och letat vårjacka Just Nu.. Frågade pappa om jag skulle få en peakperformance om jag hittade någon snygg till svar fick jag :
-lina dom är skit dyra. Det första jag såg när jag klickade in där var en jacka för 3000 jag bah: heheh. 
men hittade ändå ingen snygg haha tur det, men får leta vidare.
 
godnatt, jag är ledsen för ni besöker fortfarande bloggen ju,tråkigt att de blir såhär, men jag ska försöka så gott av kan. 
 

Godmorgon!

Postat den: 2013-03-25 @ 10:44:13 | Lina | Kommentarer (0)

Hoppas ni har sovit bra! Själv har jag fått min skönhets sömn, tack och lov. Vaknade dock väldigt sent idag. ville resulterade till en väldigt stressig och samtidigt trött chey. sitter nu på lektion. Bild. Köpte en godis påse på netto innan, så nu är har jag käkat ett par godis bitar innan jag var tvyngen att lägga ifrån godis påsen.

Idag ska jag hem och städa lite i rummet, sen iväg på fotbollsträning, kul!

Ha en bra dag!


Nu har jag suttit och svurit åt min dator.

Postat den: 2013-03-24 @ 18:35:35 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hej! Hoppas alla haft en kanon söndag! Det har jag iallafall haft! Vaknade klockan 10 idag hos linn, 10 minuter senare satt jag i Amandas bil påväg hem till mig.. Amanda och jag har umgåts idag. Vi tog foton, resultat kommer när jag fått bilderna skickade. Nog om det. 

Har suttit och svurit åt min dator i ca. 20 minuter nu. eller inte åt datorn riktigt, åt internet. Det är ta mig fan det segaste jag varit med om. Just nu är jag riktigt förbannad så de övergick till tårar när jag läste en väldigt fin och klok kommentar som jag fått på bloggen. 
Jag har inget att klaga på, livet rullar - vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?
Men 
jag funderar väldigt mycket på vad jag vill, spela fotboll bara? Eller både rida och spela fotboll... jag har mycket mer tid med vännerna nu, ja. Men det är något som saknas.. de vet jag. Men är jag redo att lägga ner all min tid och har jag framför allt ork. Lägga ner all min vardags tid på det. Innan var jag van, men nu är jag inte de längre. Men ärligt så pluggade jag mer när jag hade både häst och fotboll.. nu pluggar jag knappt något och ändå spelar jag bara fotboll .. #sadbuttrue. 
Jag ändrar mig fort... från att vilja rida, till att inte vilja, de gör mig så förvirrad men framför allt frustrerad. Är det något fel på mig? Kan jag inte bara bestämma mig? Sluta eller inte. hur svårt kan det vara? 

Jag ska lugna ner mina känslor och funderingar nu, dricka upp min hallonsmoothie och sen ta en varm skön dusch samt njuta av att jag är forever alone, jag ska sluta klaga på att jag är forever alone, faktum är att jag vill va singel. jag älskar det, bästa livet, så nu ska jag vara happy helt ensam,smörja in mig med bodylotion och kika på tv. Appen funkar inte att blogga från och det tar ca. en halvtimme att ens komma in till blogg.se startsida från datorn/internet. Så ja. därav den dåliga bloggningen. Men jag ska försöka att mobilblogga så fort jag hoppat ur duschen. 

Ha en go söndagskväll läsare. Love to you all. 





I want some cola

Postat den: 2013-03-24 @ 00:00:28 | videor | Kommentarer (0)


Jajajaj

Postat den: 2013-03-23 @ 22:38:12 | Lina | Kommentarer (0)

Något är fel på mina kompisar hahaha, så Goa och wierda! haha OMG. Men jag kämpar på, sjukt trött men de är bara le och vara glad. Jag ska inte sova förrens alla andra sover! Det fixar jag ju! Hihi puss!


Så trött

Postat den: 2013-03-23 @ 15:53:19 | Lina | Kommentarer (0)

jag har knappt sovit något inatt, va med Tilda, Sara, Linnea, Eddie och Liam.. Eddie och Liam drog hem sen senare under natten, då somnade vi ganska fort efteråt men sov så jädrans dåligt, kallt va de som sjutton asså, vaknade typ hela tiden och klockan halv 6 så tröttnade jag och gick upp och gick på toa, sen städade jag lill stugan... Så trött nu, men kul var de, så goaa är allihopa! idag ska jag umgås med mina tjejkompisar hos linn, blir mysigt. Jag är så jädrans trött som sagt så tar och sover lite i linns säng tills alla kompisar kommer puss.


Godnatt

Postat den: 2013-03-21 @ 22:20:16 | Lina | Kommentarer (0)

Ska sova nu.. Idag är en sån dag då jag bara sätter på musiken på högsta volym och tänker, fina minnen osv. tänker på hur mycket jag klarar mig själv, jag kan stå på egna ben. De är jag stolt över.. Jag är glad över att mina vänner finns där när jag behöver dom, men jag har styrkan att kunna "överleva" själv.

Jag är väldigt trött nu, och imorgon blir as tråkig dag, vi får höras, godnatt!

"Sometimes the person you want most is the person you best without"


Hemma nu

Postat den: 2013-03-21 @ 20:46:50 | Lina | Kommentarer (0)

hemma nu.. Varit på möte med fotbollen. kul. Planera träningar, tränare oså.. Innan de var jag och titta på innebandyträning och sen efter innebandyn gick tilda och jag till Olivia.

Ah de va typ dagen.. Förövrigt så är jag Glad.. Tror jag är rädd för förändringar just nu.. Vill lixom bara vara jag. Lina Jansson. Spralliga, galna, go lina lixom.
vill inte ändra något, är rädd för att de blir för mycket förändring. vet inte vad jag babblar om så hejdå.


tjoo

Postat den: 2013-03-21 @ 09:01:02 | Lina | Kommentarer (0)

Appen laggar skit mke sorry. Men nu har typ alla kompisarna tjatat på att jag ska blogga så nu får jag ta tag i det ändå! Snart är det ny månad så då funkar internet på datan igen, men ni borde inte ha dött för att jag inte har bloggat lika mke eller? ;)

Ska hänga med kompis hem idag.. Vet inte vem, sen klockan 19:00 är det fotbolls möte som jag ska gå till! Ni får ha en så bra dag puss.


Bästa jag hört på länge.

Postat den: 2013-03-19 @ 21:15:28 | Lina | Kommentarer (0)

“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”


Bara för dig Olivia

Postat den: 2013-03-19 @ 20:03:14 | Lina | Kommentarer (0)

Ska blogga nu, hinner inte eller appen laggar så sjukt mke. Så skriver detta bara för att du tjatar Olivia! puss lavio.

Har iaf varit med linn idag goaste tjejen ni såg ju de fina videosarna.. Haha lol.
Vi lagade kladdkaka och bara chillade haha, imorgon så ska jag plugga, puss hej!


Vi glömde lilla kakis

Postat den: 2013-03-19 @ 17:49:08 | videor | Kommentarer (0)

Shit


Tillbaka till startsidan