2013... Shit.. Det börjar snart..

Postat den: 2012-12-30 @ 23:36:47 | | Kommentarer (0)

Inte kunnat blogga .. Appen LAGGA.
Mitt hår är typ rött nu.. Eller nej asså de är brunt med skiftningar i rött. Men de är najs! de sa kompisarna iaf! :)

Ska sova nu, smsar med issa, checkar instagram oså.
Snart är 2013 slut.
Har bestämt att 2013 ska bli MITT ÅR.

2012- är så gone, allt som hänt 2012, våren, sommaren, hösten och alla de senaste dagarna. TAS INTE med i 2013. Jag lämnar 2012 för gott. Och allting som hänt runt om kring.
2013- fokusera på NU. inte tänka tillbaka på 2012, lämna det förflutna bakom mig och blicka framåt. Glömma allting med "han" med stort H, förflutet bakom, nutid framför mig. lämna alla trista stunder och alla bråk, förflutet bakom , nutid framför.
Lämna alla tråkigheter bakom mig, och börja om.

New year, new beginning, new ME.

Godnatt. bjuder på en oseriös pic och en fint citat till er!


Godmorgon

Postat den: 2012-12-30 @ 11:55:29 | | Kommentarer (0)

Igår YOLO.ade jag lite, köpte hår färg och färgade håret. nu är de lite mer kastenje brunt. idag ska jag faktiskt yolo.a lite till färga håret i lite röd skiftning i detta kastanje bruna hår. INTE mycket, men så man ser lite skifting. Annars blir de lätt väldigt tråkigt och vanligt mitt hår.

Sitter hos Linn just nu, ska senare hem till Matilda, sen hem till mig själv. vi hörs sen!


godnatt

Postat den: 2012-12-30 @ 02:27:50 | | Kommentarer (0)

ibland så blir inget som det tänkt sig, 2 dagar kvar tills nyår är, men vet vad jag ska göra ändå!
Är sams med personen som jag alltid känt sen jag var liten bebbi. vi håller alltid ihop, vi är som systrar. Men bästa vänner kan oxå bråka, men detta visar ännu mer på att vi verkligen inte klara oss utan varandra, vi blev sams ganska fort.

Jag personligen tycker det är viktigt att inte hela tiden visa en perfekt sida, ingen är perfekt och ingen är inte alltid glad. det är viktigt att också kunna släppa ut sina känslor, bloggen, föräldrar so what?
Att bara vara glad och gömma sig bakom allt de onda funkar inte. Jo på kort tid, men de blir helt enkelt för mycket sen att visa så perfekt sida hela tiden. Att visa sina känslor och att säga att allting inte hela tiden är perfekt är bra. det kanske lyfter fram andra och får än att tänka om, kanske behöver man inte hela tiden visa perfekt liv och gömma sina känslor och tankar. Visa dina positiva saker, men glöm inte, utan regn blir det ingen regnbåge.

Därför tycker jag det är extra viktigt för mig att kunna skriva vad jag känner och mina känslor det vet ni. Ibland är jag glad, nästa dag tom, eller sårad, eller ledsen. Det varierar, det gör allas liv.

jag var arg, förvånad och.. Öhm? Tom men nu av en helt annan orsak. jag har blivit sårad förut, men nu! Nej. Jag lär mig mina misstag, de sårar inte längre. utan jag tog inget för givet. Jag tar de som de kommer. Därför förvånade de mig inte nu. Därför kan jag hantera det bra.

Nu ska jag iaf sova , haft mysig dag med kompisar, godnatt!

" du är som chuck bass, men vem är Blair?"


hej!

Postat den: 2012-12-29 @ 21:49:18 | | Kommentarer (0)

Chillar hos Linn, sover där inatt, ist nu fett arg, men inte sårad, HAHAAH skit samma jag ska leva mitt liv, och är glad ändå. puss på mina fina vänner. Puss hej!


"I'm happy without you"


godmorgon

Postat den: 2012-12-29 @ 12:43:47 | Allmänt | Kommentarer (1)

 
duschat och fixat mig, ska snart dra in till stan, träffa goa matilda,agnes,wilma och linn oså, mamma fixar boss box idag, och han vilar eller rids av cajsa idag.
Igår var jag lite "off" berodde på att jag inte visste ut eller in, livet chockerar en varje dag, igår var det negativt, men jag satte faktiskt ner foten igår, sa till att de inte var okey och jag kommer inte tillåta det, det var nog bra gjort, men det sårar. fyfan. att hålla avstånd från någon jag känt sen jag var litet barn sårar. Men om man själv blir sur får något jag skulle göra, men sen ger tillbaka på samma visa, är det helt plötsligt okey då? Känns konstigt just nu, tomt. Men jag står med båda bena stabilt på jorden just nu ändå. ska umgås med kompisar idag, igår snurrade mitt huvud och hade fruktasnvärd huvudvärk, ska försöka koppla bort tankar och känslor idag, livet löser sig.

jag vet vad jag håller på med, Jag vet hur mycket jag kan koppla bort innan jag bryter ihop, jag klarar mycket och för varje liten sak som kommer, blir jag allt starkare de vet jag. Hur mycket det än sårar, så blir det bättre.

The show most go on. 




trött på att bli stampad på

Postat den: 2012-12-28 @ 21:05:53 | | Kommentarer (0)

det är sjukt hur världen kan va töntig ibland. jag är trött på att aldrig veta till vem jag ska lita på, som kan hålla sitt ord. Jag är trött på att aldrig få säga vad jag själv vill, utan att ge mig.
"Jag lovar att aldrig lämna dig"
Just nu är jag trött på allt som har med vänner att göra. för folk kan trampa på mig hej vilt! Men jag får inte göra vad jag vill under en dag nej vänta... en kväll utan att de blir kaos. utan jag måste ge mig, okey då, vi två bara.
"Jag lovar att aldrig lämna dig, att aldrig göra så mot dig"
Lova inget du inte kan hålla, för de kan fan inte vissa alltså. Jag är så jävla trött på att bli såhär FUCKING trampad på, men lixom "okej helt okej, du får göra så, men jag lyder dig"
Nej fan aldrig mer, jag skrev långt sms nyss och sa som jag kände. För jag är riktigt trött på detta, trampar du på mig, trampar jag tillbaka.


Godmorgon

Postat den: 2012-12-28 @ 10:22:20 | | Kommentarer (0)

Idag har jag INGA planer alls, ska inte sätta några krav eller något på mig idag.
Utan jag ska vara ute hos mig om ingen annan smsar, så jag stannar hemma, går ut och sätter i nytt träns på boss. YAMMIEE, de är så sjuuuukt snyggt!
sen tar jag ut på ridning i skogen och myser på boss. Har så dåligt samvete så idag ska han få rejält med mys.
Nu på morgonen ska jag gå ner och ta lite mat, sätta på en film och checka film innan jag går ut! pusshajjj!


DAMN TIRED GIRL.

Postat den: 2012-12-27 @ 21:16:21 | | Kommentarer (0)

haft en super dag, åkte hem till mig på dagen, sen kl halv 4 ungefär så åkte vi in till stan igen, träffade Jocke, Alex x2 och Jonte. Vi tittade skräckfilm pch issa skek till varenda sak som hände så blev lite catfight mellan henne och mig när jag sa att hon skulle hålla käften. Alla typ drog sen efter filmen så blev bara jag, issa och Jonte kvar.
Sen typ hade vi ingen skjuts så.. Vi drog till Olivia. sen åkte vi hem.
Är grymt jävla damp as trött hahajsjsjskskskd och ska typ vila nu, pöss haj!



Nu äta!

Postat den: 2012-12-27 @ 13:06:50 | | Kommentarer (0)


Fullspäckad dag..eller inte?

Postat den: 2012-12-27 @ 11:58:35 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hola, är hos hemma hos mig nu med issa. Vi tittar lite på varsin dator, ska snart ut och mocka, sedan in igen, blogga, prata och duscha. Sen drar vi in till stan igen & träffar besta hestar ;) 
Inte så fullspäckad dag, men kul.. I hope! 

Vi hörs sen okey?


fina fina boss <3


All day

Postat den: 2012-12-26 @ 21:36:21 | | Kommentarer (0)

idag har jag spenderar tiden med min kära vän issa...först fika vi på Thimons, prata tjej snack, sen drog vi till skogsvallen och titta hockey (japp otroligt va?) Nässjö vann med.. Jag vet inte faktiskt.. ;)
sen så stack vi hem, chillade och pratade.

Imorgon är en fullspäckad dag, vi åker hem till mig, fixar lite hemma hos mig, sen drar vi in till stan ev. Träffar folk och sen sover vi hemma hos mig.

Nu ska vi bada, ( ja vi har de konstigaste idéerna klockan 10 på kvällen men jaja ;) )

Vi hörs!


Godnatt

Postat den: 2012-12-25 @ 23:46:52 | | Kommentarer (0)

somnar med leende på läpparna, imorgon är en dag inbokad med BÄSTA VÄN. fika på Thimons, prata tjejsnack och sen har jag en överraskning till henne. ( dock ingen rolig för henne HAHAHAH)
tittat film och smsat ( denna gången inte med issa) nu är jag trött och ska sova, jag mår så bra just nu, och har pratat med Madde, vi ska se om vi kan åka på någon clinic tsm, hon säger att hon oxå känt så många ggr att sluta med hästarna, men hon brukar ta ett break, åka och få inspiration sen är hon tbx på banorna igen i början av våren, ska lyssna på henne och försöka få tillbaka lusten, just nu tar jag ett break, för att sen mata in inspiration.

Godnatt alla. Sov sött!


har ni någon gång känt, allt eller inget?

Postat den: 2012-12-25 @ 16:59:33 | Allmänt | Kommentarer (1)

Ni kanske märkt att mindre och mindre hästar och ridpass inlägg tas upp på bloggen, hur jag helt plötsligt blivit "off".. de snurrar i mitt huvud varje dag, och frågor tas upp, det jag i princip tänker på varje eviga dag, är frågor och beslut om detta med hästar. Eftersom att jag driver denna blogg, och det är som min personliga dagbok (ända skillnaden är att NI får läsa den, den har inte sånt där sött lås) så känns det som att ni borde få veta.. 

Jag har helt och hållet tappat den där "gnistan" för hästarna.. det sårar och tankar snurrar, de där "extra" finns inte där, jo visst har jag inte tappat helt, då jag går ut till min häst varje dag och mockar och byter vatten samt packar hö, men mer än så gör jag INTE, om jag ska vara ärlig. 

Jag orkar inte släppa in hästarna, jag orkar inte rida, jag orkar inte ens ta av min häst täcke. Det känns förfärligt och har så dåligt samvete mot min älskade ponny Boss, jag håller in mina känslor när jag är hos boss, jag älskar han och att bara se han stå och överge honom är så förfärligt. Han betyder guld för mig, just därför måste jag börja tänka, han är värd bättre. Han har sån kapacitet, han behöver tid och ork och en jädra ambition för att hantera honom, han kan, man måste bara ha den orken och lusten. och det har inte jag. inte just nu iaf. Detta har inget att göra med att jag inte har tid att umgås med vänner, mina vänner vet att hästarna tar tid, de accepterar det. Utan nu är det snarare för att JAG, handlar bara om MIG (usch vad ego de lät på något vis) iaf, utan nu är det för att jag inte har lusten att rida, om ja sätter mig upp på boss, jo visst jädrans vad kul det är, MEN jag orkar inte rida, jag lixom bara, gör lite bara för att, jag jobbar inte, och sen kommer det där, när jag hoppar av, tänker jag, "aha, imorgon måste jag rida igen, kanske kan se om cajsa kan det så slipper jag" INGEN NORMAL hästmänniska som har egen häst tänker så, "då slipper jag", "jag orkar inte imorgon" yada yada,, ya get it ;) Lusten är borta. 

Orken då? Nejj, jag orkar inte släppa in hästarna, orkar inte rida, orkar inte borsta, orkar inte ens ta av min häst täcke, orkar knappt rida. 

Jag tycker synd om boss, för han förtjänar någon bättre än mig, jag klandrar mig själv bara , för detta är BARA mitt fel, jag har tillgång till allt, ridhus, paddock, 20 m från huset till stallet, egen häst, eget stall osv. Jag har sån lyx. Men jag är helt ärligt förvirrad, för jag orkar inte. 

Jag har satt sån press på mig med boss, new forest SM, ungponny SM och måste bara ha bra resultat, kanske har de resluterat till mindre ork och lust? folk säger till mig att bara rida någon gång i veckan, men vad gör det för nytta? Jag vill satsa allt, eller inget, sån är jag. Att rida typ 2 ggr i veckan är inte lönt, för jag tycker till och med det är jobbigt. USCH FÖR MIG!!! Att bara rida för skojjs skul? jo visst, men jag är ingen sådan person, jag vill tävla och sätta mål, och att rida för skojjs skull, de orkar jag inte heller, fan. 

Men boss har ändå ridits , så tro inte att han stått utan någon tillsyn eller något, jo jag vill tacka min lilla syrra för att hon har ridit och borstat boss när jag inte orkat. Cajsa är grym, hon har en grym ambition att lyckas och ett stort intresse, hon kämpar och sliter ute i den kalla snön, hela tiden. Även till min mamma, som när jag inte orkat eller haft tid, mockat eller tömkört. Även till pappa, som någon gång ibland hjälpt till att mocka eller packa. 
NI betyder och är guldvärda för mig<3 

Så länge ska jag, sitta och fortsätta tänka och grubbla på hur jag ska lösa detta. 

Jag älskar er mina läsare, och hoppas ni förstår. 

// en förvirrad Lina. 




Lite lika eller?

Postat den: 2012-12-25 @ 14:55:22 | | Kommentarer (0)

Jag och barbin rena kopian eller, HAHAH , leker med dockor med söta kusinen, brb.


Julklapparna

Postat den: 2012-12-25 @ 10:38:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har tagit foto på julklapparna nu. Är så nöjd och idag kommer typ farmor och farfar osv till oss, så ska öppna lite till. 


Jh collection tävlingsschabrak plus matchande huva :D


träns till Boss :D


Små och söta saker :D sockar,hästgodis,läppsyl som är en apelsin, ring, öronhängen. 

Navelpiercing :D 


tävlingskavajen :D 

Denna jacka, Hv polo som mamma och pappa sa att jag inte skull få p.ga. priset fick jag ändå, perfekt passform
 och sitter helt perfekt. Är så glad.


Ni får ursäkta att jag har på mig idrotts kläder på mig, men tröttnade på kläningen :D

Tillbaka till startsidan