När man var liten.

Postat den: 2013-01-30 @ 20:00:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

det ända som var smärta för oss när vi var små var när vi ramlade och slog i knäna eller händerna, man brukade alltid köra tävling med vatten dropparna som kom på bilrutan, man satte på sig dom kläderna man ville, man hade inget smink, det ända man blev ledsen över var när man inte fick sova över med kompisar, det ända kärleksproblemet man hade var om man skulle skicka iväg lappen "vill du bli ihop, ja eller nej?", man kunde gå och fråga om dom ville leka med någon man inte ens kände, man skämdes aldrig för att vara med i den så kallade "talangjakten" man kunde dansa och sjunga samtidigt hur fult som helst utan att någon brydde sig, när man var liten var kärleken endast till sin pappa och mamma som alltid gav en barbie dockor, då det farligaste i världen var kill och tjej baciller, man längtade alltid efter att tappa sin tand så man kunde få en 10a i glaset under natten av "tandfén" och det värsta som fanns var när förläldrarna tjaffsade lite. Man kunde hänga med killar helt ensam utan att behöva skita på sig av nervositet.

nu blir saft alkohol, om man har för mycket smink blir man kallad fjortis, om man härmar någon annan blir man copycat, om man är för smal blir man kallad anorexia barn, är man kraftig blir man kallad tjockis, om man är sig själv blir man kallad "konstig" om man är någon annan är man en kopia, om man vill få bra betyg blir man kallad pluggis, ställer man en konstig fråga blir man kallad efterbliven, om man sätter på sig för "bara" kläder blir man kallad hora, skitsnacket rinner som vatten i en flod, nu gråter man istället för att killen/tjejen sårat en och behandlat en illa. om man går och frågar någon "random" människa om man får "hänga" med dom klassas man töntig och konstig och "äh vem är detta?" om man dricker blir man alkolist, dricker man inte är man en fegis och en tönt. Man måste gå med smink i skolan, annans klassas man som konstig och töntig. Man får inte ha på sig dom kläderna man vill då snackas det skit "gud vilka kläder"  Man kan inte längre hänga med (om man nu är tjej) killar ensamma utan att man måste vara tsm eller på G med varandra. Man kan inte längre skicka "vill du bli tsm, ja eller nej?" lapp, istället låtsas man att man inte bryr sig om personen, och tror att det löser sig ändå, vilket det inte gör. Det värsta man tyckte då var när föräldrarna tjaffsade med varandra, men nu finns de dom som lever utan en mamma och en pappa i en ända famillj. 
Om man är kille och har på sig annorlunda kläder eller håller på med en annorlunda sport blir man kallad BÖG, inte för att man har ett intresse av killar, utan bara för att killen håller på med något annorlunda. 

- vad håller världen på att bli? Och vi som ville bli stora, VAD FAN TÄNKTE VI MED? 





Så snälla ni där ute, döm ingen för deras sporter, beteende eller kläder. Tro inte på rykten, försök att undvika skitsnack. Va snälla mot varandra, låt alla va med alla, låt alla klä sig som man vill, låt alla gå utan smink om dom vill det, och minst av allt HA RESPEKT FÖR VARANDRA. peace och godnatt!<3 


Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag gör gärna bloglovinbyten.
- Inga elaka kommentarer!!! (har era IP-adresser!)


Postat av: Anonym

Så sant, åh vad du är bäst! ❤

2013-01-30 @ 20:17:37
Postat av: Anonym

Så sant, åh vad du är bäst! ❤

2013-01-30 @ 20:17:40
Postat av: Anonym

Klokt! Du är underbar😊

2013-01-30 @ 22:34:58
Postat av: Lydia

Är du fortfarande ägare till Sörbys Boss? :)

2013-01-31 @ 08:31:35
URL: http://teeamjump.blogg.se
Postat av: anonym

kan du göra ett inlägg om boss vem som rider honom nu och hur det går osv?

2013-02-03 @ 10:06:09
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan